Tänään Olympiastadionilla julkistetun Horse Show 2022 ohjelman yhteydessä solmittiin myös tapahtumalle kaksi merkittävää uutta yhteistyökumppanuutta.

Pohjola Vakuutus on tehnyt näyttävän paluun ratsastukseen. Suomen Ratsastajainliitto käynnisti Pohjolan kanssa vuoden alusta mittavan kehitysyhteistyön, jossa uusi Road to Helsinki – Pohjola-sarjakilpailut esteissä ja koulussa ovat keskiössä. Nämä kaikkien tasojen sarjakilpailut kannustavat tavoitteelliseen valmentautumiseen ja mahdollistavat kisaamisen hienoissa olosuhteissa omalla, sopivaksi katsomallaan tasolla. Tänään allekirjoitettiin monivuotinen ja laaja yhteistyösopimus Helsinki Horse Show’hun liittyen.

”Ympyrä on tavallaan sulkeutunut. Pohjola oli meidän merkittävin sponsori 70 – 80 -luvun taitteessa, Horse Show’n esikisoissa Ruskeasuolla”, tapahtumajohtaja Tom Gordin toteaa tyytyväisenä. ”Pohjola oli myös Helsinki Horse Show’n toinen pääkumppani tapahtumamme alkuvuosina. On hienoa päästä uudestaan mukaan yhteiselle ’kaviouralle’”, Gordin jatkaa.

”Yhteistyö Horse Show’n kanssa täydentää erinomaisella tavalla tiivistä kumppanuuttamme ratsastuksen parissa”, kertoo urheilupäällikkö Teemu Hintsanen Pohjola Vakuutuksesta. ”Yhdessä Ratsastajanliiton kanssa haluamme kehittää harrastus- ja kilpailutoimintaa kaikilla tasoilla. Lajin kotimainen lippulaivatapahtumana Helsinki International Horse Show tarjoaa Pohjola Grand Prix -sarjoille niiden ansaitseman finaaliareenan ja näkyvyyden”.

Yhteistyön näkyvin osio on Pohjola-sarjojen finaalit, jotka ensi vuodesta alkaen ratkotaan Horse Show’ssa. Entiset kotimaiset kilpailukategoriat väistyvät ja tilalle tulevat eri Pohjola-sarjakategorioiden finaalit, osakilpailut ja Top 10 finaalit. Luvassa on kiehtova läpileikkaus kotimaisesta parhaimmistostamme, mutta myös alempien tasojen esiintymisistä Jäähallissa.

Hööks Ab uusin Helsinki Horse Show kumppani

Yksi Pohjoismaiden johtavia hevostarvikeketjuja, ruotsalainen Hööks Ab, on Horse Show’n uusin yhteistyökumppani. Kolmivuotinen merkittävä yhteistyösopimus allekirjoitettiin tänään Olympiastadionilla.

”Hööksille on luonnollista ja oikein olla mukana isoimmilla areenoilla ja suurimmissa kilpailuissa tässä lajissa, olemmehan johtava toimija hevosalalla pohjoismaissa. Suomi on menestyvä ja kasvava markkina-alue Hööksille. Olemme erityisen ylpeitä ja iloisia siitä, että lähdemme mukaan merkittäväksi yhteistyökumppaniksi Helsinki Horse Show’lle”, toteaa Hööksin toimitusjohtaja Joachim Höök.

”Hööksin liittyminen Horse Show -kumppaniksi on meille erittäin mieluisaa”, tapahtumajohtaja Tom Gordin sanoo. ”Suurin osa kumppaneistamme ovat muulta kuin hevosalalta, kumma kyllä. Mielestämme Hööks ja Horse Show on ”perfect match”. Olen varma, että yhteistyömme, joka kattaa sekä itse Horse Show -tapahtuman että myös markkinointia ympäri vuoden, voi edistää Hööksin liiketoimintaa Suomessa ja Pohjoismaissa”, Gordin toteaa.

Helsinki Horse Show’n pääkumppani on Land Rover ja maailmancup-sarjan pääkumppani Longines.

Lisätiedot          Tom Gordin, tapahtumajohtaja, tom.gordin@helsinkihorseshow.fi