Helsinki Horse Show’n perjantai-ilta tarjoaa unohtumattomia hetkiä hevosurheilun parissa. Perjantain Kansainvälinen Avajaisnäytös on oikea megapaketti hevoshuumaa, yli 8 tuntia sporttia, viihdettä ja hyvää tunnelmaa. Avajaisnäytös on mainio tapa aloittaa viikonloppu nauttien laadukkaasta ohjelmasta ja Horse Show’n tarjoamista hemmotteluhetkistä yhdessä ystävien kanssa.

 
© Satu Pirinen

Sportin puolella on luvassa upeaa kouluratsastusta, kaksi kansainvälistä esteluokkaa ja kotimaisen Amateur Tour -sarjan jännittävä finaali. Kouluratsastuksessa kotimainen parhaimmisto ottaa mittaa ulkomaalaisista Grand Prix -luokassa. Kansainvälisissä esteluokissa maailman parhaimmistoon kuuluvat  ratsastajat kilpailevat 140 ja 150 cm esteillä. Kotimaisessa Amateur Tourin finaalissa kymmenen parasta ratsukkoa näyttävät taitonsa 80-110 cm esteillä ja kilpailevat Champion, Pony Champion ja Style Champion -titteleistä.

Näytöksessä tarjoillaan myös viihdettä Legendat Radalla -luokan merkeissä. Viime vuonna supersuosioon nousseessa Legendat Radalla -luokassa legendat kohtaavat nykyiset ratsastuksen tähdet Jäähallin kilpailuareenalla. Viekö voiton tänä vuonna legendat vai tähdet?

Legendat vastaan tähdet oli illan parasta antia, aivan mahtava show!

– ote Sponsor Insightin kyselyn palautteista


Peder Fredrickson ja Ypäjä Ilmari © Satu Pirinen

Lisäksi näytöksessä päästään seuraamaan suosittua miniklinkikkaa, joka toteutetaan tänä vuonna ensimmäistä kertaa myös perjantaina. Miniklinikat ovat innostavia ja opettavaisia, joista katsojat saavat inspiraatiota omaan treenaamiseen.

Ladies Night  -alue tarjoaa hemmotteluhetkiä ja illanviettopaikan aina myöhäiseen iltaan asti.

Perjantain Kansainvälinen Avajaisnäytös nyt vain 41,50 € (norm. 69,50 €). Tarjous on voimassa 21.2. asti.