Jack Whitaker Equine America Valmy de la Lande, kuva Satu Pirinen

Viisi kisapäivää ja kahdeksan vauhdikasta ja monipuolista näytöstä tekevät Helsinki Horse Show´sta ainutlaatuisen ja suositun tapahtuman. Vuosittain Jäähallissa vierailee 50 000 kävijää seuraamassa niin maailman kärkiratsastajia viiden tähden maailmancupissa, kansainvälisiä kouluratsastajia, kansallisia huippuratsukoita kuin innokkaita amatöörejä.

62 kansainvälistä ratsastajaa ja 150 kansainvälistä huippuhevosta, 300 ratsastajaa, 400 hevosta ja 1000 starttia ovat häikäiseviä lukuja. Kun mukaan lisätään, että kilpailijat tulevat 20 maasta, tekee se Horse Show´sta todennäköisesti Suomen kansainvälisimmän kilpailutapahtuman vuonna 2023.

Tapahtumapäivistä on muokattu entistä yleisöystävällisempiä. Näytökset alkavat aikaisintaan kello yhdeksän ja päättyvät pisimpinä päivinä perjantaina ja lauantaina noin yhteentoista mennessä. Horse Show on tapahtuma, jossa katsojat viihtyvät pitkään, joten myös ruokapalveluista, väliohjelmista ja ostosmahdollisuuksista Suomen suurimmassa Horse Expossa huolehditaan hyvin.

Tapahtuman keskiössä ovat huippulaatu ja kävijätyytyväisyys sekä ainutlaatuinen Horse Show -tunnelma. Uusi Red Events Restaurants hemmottelee Jäähallissa vaativaakin kävijää, tarjolla on herkullisia kasvisvaihtoehtoja, sushia ja edullista kotiruokaa. Horse Expossa on jopa noin 70 näytteilleasettajaa. Suositut miniklinikat ovat nyt tuplasti aiempaa pidemmät, puolituntisia.

Lauantaina Kansainvälisessä Grand Prix -näytöksessä nuorten kouluhevosten Miniklinikan Presented by Kultajousi valmentajana on kouluratsastuksen maajoukkuevalmentaja Rien van der Schaft. Sunnuntaina esteratsastuksen Miniklinikan Presented by Westerback, valmentajana on maailmanlistan ykkönen ja kolminkertainen kultamitalisti Henrik von Eckermann.