Emma Kanerva & Heartsbreaker, Tanska 2018 kuva SRL’n kuvapankki © Kristine Ulsø Olsen

Helsingin kansainvälinen kouluratsastuskisa saa vahvan lisäpotkun, kun edellisellä vierailullaan kaiken voittanut Henri Ruoste saa kovan vastuksen Saksassa työskentelevästä Emma Kanervasta. Pitkän linjan kouluratsastuksen ammattilainen on työskennellyt Saksassa ja Englannissa jo kaksitoista vuotta. Marraskuusta 2016 lähtien hän on toiminut Reitstall Klövensteenillä Saksassa. Emmalla on käytössään kaksi GP-tason ratsua, MM-osallistuja Heartbreaker ja Dambacu.

Hyvinkäällä kasvanut on edustanut Suomea jo Lontoon olympialaisissa, kaksissa MM-kisoissa ja kolmissa EM-kisoissa. Hän on saavuttanut useita Suomen mestaruuksia, kolme henkilökohtaista PM-kultaa sekä EM-pronssia junioreiden ja nuorten luokissa.

Monipuoliset hevostaitonsa hän näytti viimeksi kesällä Hampurin neljän tähden pääluokassa, derby-kisassa. Siinä kolme kärkiratsastajaa esitti Grand Prix -radan oman hevosen lisäksi myös muiden hevosilla. Hän sai samana viikonloppuna sijoituksia myös GP:ssa ja GP-vapaaohjelmassa.

Muutaman viikon kuluttua Emma pakkaa hevosautonsa ja matkustaa Helsinki Horse Show´hun kisaamaan kotiyleisönsä eteen! Vastassa on myös Stella Hagelstam ja Ruotsin viiden ratsukon joukkue. Voi olla mahdollista, että sunnuntaina kouluratsastuksen Knock-Outissa, jossa yleisö saa vaikuttaa äänellään tuloksiin, voidaan tarvita jo kuulosuojaimia.

Helsinki Horse Show kansainväliset kouluratsastuskilpailut

Perjantai 19.10. klo 14.30 International Grand Prix Dressage
Lauantaina 20.10. klo 11.00 International Grand Prix Freestyle Dressage Final
Sunnuntai 21.10. klo n 13.00 International Dressage Knock-Out