Koska Helsinki Horse Show´ssa nautitaan huippu-urheilusta, ei suosituilla miniklinikoillakaan tingitä laadusta! Tänä vuonna esteratsastuksen Westerback Miniklinikassa valmentaa MM-kultamitalisti ja maailmancupin finaalin pronssimitalisti Jens Fredricson!

Miniklinikka tarjoaa yleisölle noin 15 minuutin ikkunan huippuvalmentajien ajatusmaailmaan ja filosofiaan. Jens Fredricson on upean kilpauransa ohessa tehnyt vaikuttavan uran valmentajana ja pedagogina. Hän vastaa Ruotsissa Strömsholmassa ja Flyingessä valmennuksesta ja ratsastuksenopettajien koulutuksesta sekä opetushevosten laadusta, koulutuksesta ja hyvinvoinnista. Hän myös valmentaa ympäri maata.

Tämänhetkisen menestysratsunsa Markan Cosmopolitin ovat pistäneet satulaan ja peruskouluttaneet juuri hänen oppilaansa. Jens teki itse uuden nousun huipulle kymmenenvuoden tauon jälkeen 54-vuoden iässä. Hän oli Herningin MM-kultajoukkueessa yhdessä pikkuveljensä Peder Fredriscsonin kanssa.

Jens Fredricson ja Markan Cosmopolit Kuva: Hanna Heinonen / SRL

Jensin mottona on olla hyvä joka hetki, ei ainoastaan kilpailuissa. Onkin erittäin mielenkiintoista kuulla, mitä helmiä hänellä on tarjottavanaan Helsingin Westerback Miniklinikassa sunnuntaina ennen maailmacupin finaalia.

Kouluratsastuksen miniklinikat maajoukkuevalmentaja Rien van der Schaftin kanssa ovat perjantaina Kansainvälisessä Avajaisnäytöksessä ja lauantaina Kansainvälisessä Grand Prix -näytöksessä. Perjantaina aiheena ovat nuoret hevoset ja lauantaina Kultajousi Kouluratsastuksen Miniklinikassa nähdään Grand Prix -tasolle nousemassa olevat ratsukot Siiri Kyrö ja Kyro Hot Flow ja Nora Svensk ja Lammehaven´s Zadin.

Only the Best in Helsinki….

Esteratsastuksen miniklinikat vuosina 2017-2022

2017 Peder Fredricson & Stephanie Holmén2018 Henk Nooren2019 Henrik von Eckermann & Evelina Tovek2022 Jens Fredricson