© Satu Pirinen

© Satu Pirinen

Lasten Matinea on perheen pienimpien ihana heppashow, jossa myös vanhemmat viihtyvät.

Näytöksen ensimmäisenä ohjelmanumerona on luvassa vauhdikas Ponien Fancy Dress -esteviestikilpailu, jossa hauskasti pukeutuneet ratsukot ottavat mittaa toisistaan esteradalla. Tästä ohjelmanumerosta ei puutu vauhtia tai jännittäviä hetkiä.

Näytöksen aikana päästään tutustumaan myös mukaansatempaaviin hevosurheilulajeihin riemukkaiden poniravien ja hauskan polocrossen merkeissä. Urheilullista fiilistä nostattaa myös huima korkeushyppyesitys, jossa ratsukko ylittää aina vain korkeampia esteitä. Kuinka korkealle he lopulta hyppäävätkään.

Näytöksen loppupuolella on luvassa hurmaavia shetlanninponeja, isoja tupsujalkahevosia ja valloitavia minihevosia, jotka ovat osa ihanaa tarinaa. Tarinassa seikkaillaan erilaisten ihastuttavien maailmojen läpi ja tutustutaan monenlaisiin hevosystäviin.

  

Helsingin Jäähallilta löytyy myös Kid’s Park, jossa lapset pääsevät viettämään aikaa piirtäen, askarrellen ja leikkien J-Tradingin toimittamilla leikkipuistolaitteilla. Myös Restelin ruokamaailma tarjoaa herkkuja moneen makuun ja Horse Exposta löytyy mm ihania keppareita ja tietenkin kepparivarusteita.

Lähde koko perheen voimin viettämään elämyksellinen lauantaiaamu hevostelun merkeissä.