Kouluratsastuksessa kilpailtiin tänään kansainvälisessä Grand Prix -luokassa. Luokan voiton vei Suomen Anna Tallberg hevosella Grevens Zorro tuloksella 68,782 % ennen ruotsalaisia Mads Hendeliowitzia ja Autograf Q:ta ja Sofia Mölleriä ja Flawlessia.

Anna Tallberg - Grevens Zorro ja hevosen hoitajana Annan kaksoissisko esteratsastaja Emma Tallberg . Kuva Satu Pirinen

Anna Tallberg – Grevens Zorro ja hevosen hoitajana Annan kaksoissisko esteratsastaja Emma Tallberg . Kuva Satu Pirinen

 

”Olen todella tyytyväinen tähän päivää. Tavoitteena oli ratsastaa rata rennolla hevosella, jossa mielestäni onnistuin hyvin.”

”Zorrolle kuuluu tosi hyvää. Tämä on ensimmäinen kerta meille molemmille täällä Horse Show´ssa. Kotiyleisön edessä tulee erityinen lataus. Tämä oli ensimmäinen kerta tämän hevosen kanssa näin suurella areenalla, enkä ollut varma, miten suhteellisen reaktiivinen Zorro reagoi. Joskus hän haluaa poistua paikalta ihan heti, mutta tänään hän oli yllättävän paljon mukana ja oli tosi kiva ratsastaa sitä tänään.”

”Minulla on isovanhemmat, vanhemmat ja sisko kannustamassa paikan päällä, joka luo oman jännityksen. Toki haluan tehdä mahdollisimman hyvän tuloksen, kun kaikki ovat tulleet tsemppaamaan.”

Huomenna Anna ratsastaa kürin, joka on hänen pitkäaikaisen nuoruuden valmentajansa, alkuvuonna menehtyneen Mikaela ”Fia”Fabricius-Bjerre laatima.

”Siitä tulee varmasti tunteikasta”, Anna toteaa.

Luokka Kouluratsastuksen Grand Prix kansainvälinen kouluratsastus. Lähti 8, sijoittui 5

1) Anna Tallberg – Grevens Zorro, Suomi 68,782%
2) Mads Hendeliowitz – Autograf Q, Ruotsi 68,761%
3) Sofia Möller – Flawless, Ruotsi 68,022%
4) Dina Ellermann – Donna Anna, Viro 67,435%
5) Dalia Katinaite- Pranckeviciene – Amica, Liettua 65,261%

Muut suomalaiset

6) Siiri Kyrö – Kyro Hot Flow, Suomi 63,305%
Stella Hagelstam -Gin Tonic, Suomi hylätty

Täydet tulokset: https://www.longinestiming.com/equestrian/2023/helsinki-international-horse-show-helsinki/resultlist_D1.html