Emma Kanerva ja Dambacu. Kuvat Satu Pirinen.

Maajoukkuekouluratsastajamme ottivat kouluratsastuksen Grand Prix -vapaaohjelmassa kolmoisvoiton. Kärkikolmikko teki tasaista tulosta ja Jäähallin areenalla nähtiin loistokkaita suorituksia. Emma Kanervan ja Dambacun vapaaohjelma vakuutti tuomariston harmonisella, helponnäköisellä ja teknisesti puhtaalla suorituksella. Viikonlopun toinen voitto ilahdutti Kanervaa.-Olen todella onnellinen. Dambacu tuntui tänään vähän väsyneemmältä kuin eilen, mutta suoritus oli siitä huolimatta hyvä, Kanerva kertoi.

Mikaela Fabricius-Bjerre ja Bellissimo L.

Mikaela Fabricius-Bjerre ja Bellissimo L onnistuivat vaativassa ohjelmassa hyvin.-Ohjelma sopii hevoselleni erittäin hyvin, sillä saan sen siinä keskittymään itseeni hyvin. Bellissimo on niin hieno ja lahjakas hevonen. Sillä on luonnollisen hyvät liikkeet. Sitä pitää vakuuttaa luottamaan radalla minuun, eikä katselemaan puitteita. Tänään se keskittyi erittäin hyvin koko ohjelman ajan.Myös Stella Hagelstam sai pidettyä herkän tammansa New Hill Julitrean keskittyneenä melkein koko suorituksen ajan.-Se on todellakin innoissaan ja jännittynyt kilpaillessaan Helsingissä, kuten myös tänään. Se on kuitenkin kehittynyt paljon viimevuodesta. Täytyy sanoa, että jouduin tänään ottamaan käyttöön uusia tapoja verrytellä, sillä hevonen oli todella kuuma, Hagelstam hymyili lehdistötilaisuudessa.

Stella Hagelstam ja New Hill Julitrea.

Kansainvälinen kouluratsastus Grand Prix Freestyle presented by LähiTapiola. Lähti 11, sijoittui 5. 1) Emma Kanerva/Dambacu Nl, Suomi 73,640%, 2) Mikaela Fabricius-Bjerre/Bellissimo L, Suomi 72,870%, 3) Stella Hagelstam/New Hill Julitrea, Suomi 72,300%, 4) Jeanna Högberg/Duendecillo P, Ruotsi 71,975%, 5) Anna von Wendt/Denzel, Suomi 68,750%,… 7) Henri Ruoste/Rossetti, Suomi 67,505%,… 10) Maria Pyykönen/Zelle, Suomi 65,310% Täydelliset tulokset: LINKKI