Sponsorointi ja Tapahtumat ry (SPOT ry) on valinnut Insinööriliiton ja Horse Show’n uuden yhteistyösopimuksen helmikuun sponsorointinostoksi. Yllättävä ja kiinnostava yhteistyö on ilahduttavasti herättänyt positiivista kiinnostusta.

SPOT ry on huomioinut Horse Show’n toimintaa myös aiemmin. Se palkitsi vuoden 2019 tapahtuman pääpalkinnolla kategoriassa Vuoden kansainvälinen toteutus, jossa palkinnosta kilpaili 34 eri hanketta. Lisäksi Horse Show sai kunniamaininnan Vuoden tapahtuma -kategoriassa. Helsinki Horse Show’n yhteistyökumppani Fortum HorsePower voitti Vuoden urheilusponsorointi -pääpalkinnon.

SPOT ry:n uutinen helmikuun 2021 sponsorointinostosta

Helmikuun sponsorointinosto: Insinööriliitto Horse Show´n yhteistyökumppaniksi

Helsinki International Horse Show ja Insinööriliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen vuodelle 2021. Sopimus sisältää option yhteistyön jatkamisesta vuosina 2022 ja 2023.

Insinööriliiton edunvalvontajohtaja Petteri Oksa, mistä ajatus tähän jopa vähän yllättävään yhteistyöhön lähti?
”Tällä yhteistyöllä haemme näkyvyyttä ja tunnettuutta liitollemme, ja etenkin meidän isompaan hankkeeseen, jossa tavoitteena on saada lisää naisia opiskelemaan ja työskentelemään tekniikan aloille. Horse Show’n kohderyhmä on vahvasti naispainotteinen, joten kampanjamme Tytöt ja Tekniikka sopii sinne mainiosti.  Haluamme nostaa myös yhteiskunnallista keskustelua aiheesta.”

Insinööriliitto on ollut aiemmin sponsoroimassa myös muita tapahtumia, ja tällä hetkellä  työn alla on myös liiton sponsorointistrategia.

”Hyödynnämme kumppanuuttamme ennakkomarkkinoinnissa pitkin vuotta vahvasti omia kanavia käyttäen, ja paikan päällä tulee olemaan luonnollisesti näkyvyyselementtejä. Lisäksi jäsenemme saavat alennuksia lipuista ja tuomme tapahtumaan vieraaksi myös päättäjiä” Petteri kertoo.

”Uusi kumppanuus Insinööriliiton kanssa on Horse Showlle todella mieluisa”. Horse Show’n tapahtumajohtaja Tom Gordin kertoo.

”Horse Shown naisvaltainen kävijäkunta, ja Insinööriliiton tavoitteet houkutella lisää naisia opiskelualalleen, on mielestäni perfect match. Lisäksi on ilahduttavaa, että näinä haasteellisina päivinä, onnistumme löytämään erilaisen ja huippukiinnostavan yhteistyötahon Insinööriliitosta. Olemme todella innoissamme ja katse on jo tiukasti tulevan syksyn suurtapahtumassa”

Linkki SPOT ry:n uutiseen