Jenna Holopainen ja Quatsch Nicht Schätzchen Horse Show’ssa 2022, kuva Iita-Maria Ahtiainen

Kun ratsastaja palaa satulaan pidemmän tauon jälkeen, niin siellähän häntä jo valmiina kisakuume odottaa. ”Amateur Tourin finaali Helsinki International Horse Show’ssa asetettiin tavoitteeksi heti kättelyssä”, Ratsastusseura Staria edustava Meri Konttaniemi kertoo.

Kilpailukonsepti oli Konttaniemelle tuttu entuudestaan. ”Sen suuremmitta puheitta ilmoitettiin valmentajalle, että sinne St Leonardon kanssa tähdätään ja toivottavasti päästään. Valmentautuminen ei varsinaisesti muuttunut, sillä se on ollut systemaattista jo aiemminkin, mutta nyt tiedetään selkeästi mihin tähdätään ja valmistaudutaan tiettyihin kisoihin ja luokkiin. Todella innolla ja odottavaisesti mennään kohti syksyä! Jos ei päästä Helsingin finaaliin ratsukkona, niin ainakin muuten päädytään paikan päälle, onhan se vain aivan mahtava tapahtuma, hieno kisa-areena ja kokemus!”, jatkaa Konttaniemi.

Amateur Tour tarjoaa kaikille harrastekilpailijoille mahdollisuuden ”Kilpailla Tähtien Kanssa” Helsinki International Horse Show’ssa 18. – 22.10.2023 kansainvälisessä ympäristössä Helsingin Jäähallissa. Loistava verryttelyhalli katsomoineen sekä viihtyisä ja tunnelmallinen Helsingin Jäähalli luovat erinomaiset puitteet ikimuistoiseen elämykseen.

Amateur Tour tuo jokaisen harrastekilpailijan kisakauteen tavoitteellisuutta, haasteita ja jännittäviä hetkiä. Parhaiten menestyneet pääsevät ottamaan toisistaan mittaa Helsingin Jäähallissa ratsastettavissa finaaleissa.

Vuonna 2022 Amateur Tour Champion -tittelin voitti Jenna Holopainen hevosella Quatsch Nicht Schätzchen. Amateur Tour Pony Championin Jemina Rosenback ponilla Drumcaughey Rosie ja Amateur Tour Style Championin Matilda Santala hevosella Frida.