Kansainvälinen suurtapahtuma, Helsinki International Horse Show, palkittiin tänään Sports Business Awards 2020 gaalassa Lontoossa kestävän kehityksen kategoriassa Silver Awards -palkinnolla. Perinnerikas Wembley Stadion voitti pääpalkinnon, mutta jalkapallon huippuseura Arsenal FC jäi Helsinki Horse Show’n taakse pronssipaikalle.

”On tämä huikea osoitus Helsingin ja Horse Show’n ympäristötavoitteiden ja -tekojen arvostuksesta, ei vain Suomessa vaan myös kansainvälisesti”, toteaa Horse Show’n tapahtumajohtaja Tom Gordin.
”Asetimme toissa vuonna tavoitteeksemme olla maailman johtava kestävän kehityksen ratsastustapahtuma ja hyvällä tiellä olemme”, jatkaa Gordin.

Kansainvälinen ratsastajainliitto FEI tutustui Helsingin konseptiin edellisvuoden tapahtumassa ja tykästyi. Helsingin ympäristökonsepti vietiin mm. kansainväliseen Olympiakomiteaan IOC:hen, esimerkkinä miten ratsastusurheilu välittää ja vaalii ympäristöasioita. FEI myös ilmoitti Helsinki Horse Show’n tämän vuoden Sports Business Awards 2020 gaalaan Lontoossa.

”Hopeinen kunniamaininta on voitto sekä FEI:lle, Helsingin kaupungille,
Fortumille ja Helsinki Horse Show’lle”, kiittää Tom Gordin.