Ticketmaster tiedottaa

Tapahtumajärjestäjä, BCM Scanhorse Oy, on joutunut siirtämään Helsinki International Horse Show’n.

Uusi tapahtumapäivä on 20. – 24.10.2021.

Tapahtumajärjestäjä tiedottaa

Maamme suurin vuosittainen sisäareenatapahtuma ja esteratsastuksen maailmancupin osakilpailu Helsinki International Horse Show siirtyy vuodella. Koronapandemian aiheuttamat merkittävät ja moninaiset haasteet pakottavat järjestäjän vetäytymään tämän vuoden tapahtumasta. Siirtopäätös oli vaikea ja olemme pahoillamme sen aiheuttamasta mielipahasta. Lisätietoja siirtämiseen johtaneista syistä järjestäjän tiedotteesta.

Pyydämme pitämään ostetut liput tallessa. Liput käyvät ensi vuoden Helsinki Horse Show’n vastaavaan esitykseen.

Mikäli uusi ajankohta ei sovi sinulle, lipunhinta palautetaan tapahtumajärjestäjän tai Ticketmasterin toimesta lipunostajalle.

Pyydämme täyttämään alla olevan lomakkeen palautusta varten 31.8.2020 mennessä.

Palautuslomake suomeksi

Palautuslomake englanniksi

Useiden peruuntuneiden tapahtumien vuoksi palautusten käsittelymme on ruuhkautunut. Tästä johtuen palautusten käsittelyyn saattaa mennä jopa 90 päivää.

Lippujen palautusohje

• Mikäli olet ostanut liput Ticketmasterin verkkokaupasta käyttäen luottokorttia, PayPal-tiliä tai Klarna-maksutapaa, palautetaan lipun hinta käyttämällesi maksutavalle.

• Mikäli liput on maksettu verkkopankin kautta, Ticketmaster Suomen laskulla, Ticketmasterin lahjakortilla tai ostettu lippukaupasta pyydämme täyttämään lomakkeelle tilinumeron lippujen hinnan palautusta varten.

Palautus koskee aina koko tilausta ja kaikkia tilauksen lippuja.

Tilaisuuden siirtyessä palautetaan vain lipun hinta, palautus ei koske Ticketmasterin käsittely- tai toimitustapakuluja eikä tilausmaksua.

Lipun hinta palautetaan aina lipun alkuperäiselle ostajalle.

Huomioithan, että tämän poikkeuksellisen tilanteen johdosta asiakaspalvelumme on erittäin ruuhkautunut. Suosittelemme seuraamaan verkkosivuiltamme ajankohtaisia tietoja peruuntuneista ja siirtyneistä tapahtumista www.ticketmaster.fi/tapahtumat

Mikäli sinulla on kysyttävää, löydät vastaukset useimmiten kysyttyihin kysymyksiin täältä.

Tapahtumajärjestäjä ja Ticketmaster Suomi pahoittelevat tästä aiheutuvaa harmia.

Ystävällisin terveisin,

Ticketmaster Suomen Asiakaspalvelu