Helsinki Horse Show’n lippuja löytyy useista eri hintatasoista, kaikille löytyy varmasti sopiva vaihtoehto. Kimppalipun ostamalla säästää paljon ja All Event -lipulla näkee kaiken. Fanikatsomoon alle 16-vuotiaat voivat ostaa liput 29,50 € hintaan!

All Event lippu
Lippu, jolla pääsee kaikkiin näytöksiin C4 tai D1 katsomoon.

Kokopäivälippu
Yhden päivän kaikki näytökset. Päivälipun ostamalla säästät noin 10-15 % lippujen hinnasta. Kokopäivälippuja on tarjolla niin aikuisille kuin nuorisolle. Huomioithan, että lauantain kokopäivälippuun ei kuulu Lasten Matinea.

Kimppalippu
Tällä lipulla neljä henkilöä pääsee kimppahintaan tapahtumaan. Seurueeseen voi kuulua lapsia, nuoria tai aikuisia. Saatavilla vain Ticketmasterin puhelinmyynnistä 0600 10 800 (1,98€/min+pvm) ja myyntipisteistä.

Lastenlippu
Lastenlippu on tarkoitettu 3-9 -vuotiaille. Lastenlipun hinta on joka näytökseen 16,50 € ja lippuja on myynnissä rajoitettu määrä, 100 kpl / näytös (poikkeuksena Lasten Matinea, johon lastenlippujen määrää ei ole rajoitettu).

Alle 3 -vuotiaat pääsevät sisään ilman lippua, vanhemman sylissä (ei siis omaa paikkaa).

Nuorisolippu
Myynnissä on myös Nuorisolippu, joka on tarkoitettu 10-15 -vuotiaille. Nuorisolipun hinta on – 10 € normaalin näytöslipun hinnasta. Poikkeuksena Lasten Matinea, johon nuoret pääsevät lastenlipun hinnalla.

Fanilippu
Alle 16-vuotiaille on myös tarjolla fanilippu fanikatsomoon E8, jolloin lipun hinta on 29,50 € / näytös.

Pyörätuolilippu
Pyörätuolipaikat sijaitsevat katsomon D5 läheisyydessä. Pyörätuolipaikka maksaa normaalin hinnan ja mukaan pääsee yksi saattaja veloituksetta.

VIP-liput tulevat myyntiin huhtikuussa.


© Satu Pirinen

Lipunmyynti käy kuumana, joten toimi ajoissa!