Helsinki Horse Show’n lippuja löytyy useista eri hintatasoista, kaikille löytyy varmasti sopiva vaihtoehto. Kimppalipun ostamalla säästää paljon ja All Event -lipulla näkee kaiken. Fanikatsomoon alle 16-vuotiaat voivat ostaa liput 29,50 € hintaan!

All Event lippu
Lippu, jolla pääsee kaikkiin näytöksiin C4 tai D1 katsomoon.

Kokopäivälippu
Yhden päivän kaikki näytökset. Päivälipun ostamalla säästät noin 10-15 % lippujen hinnasta. Kokopäivälippuja on tarjolla niin aikuisille kuin nuorisolle. Huomioithan, että lauantain kokopäivälippuun ei kuulu Lasten Matinea.

Lastenlippu
Lastenlippu on tarkoitettu 3-9 -vuotiaille. Lastenlipun hinta on joka näytökseen 16,50 € ja lippuja on myynnissä rajoitettu määrä, 100 kpl / näytös (poikkeuksena Lasten Matinea, johon lastenlippujen määrää ei ole rajoitettu).

Alle 3 -vuotiaat pääsevät sisään ilman lippua, vanhemman sylissä (ei siis omaa paikkaa).

Nuorisolippu
Myynnissä on myös Nuorisolippu, joka on tarkoitettu 10-15 -vuotiaille. Nuorisolipun hinta on – 10 € normaalin näytöslipun hinnasta. Poikkeuksena Lasten Matinea, johon nuoret pääsevät lastenlipun hinnalla.

Fanilippu
Alle 16-vuotiaille on myös tarjolla fanilippu fanikatsomoon E8, jolloin lipun hinta on 29,50 € / näytös.

Pyörätuolilippu
Pyörätuolipaikat sijaitsevat katsomon D5 läheisyydessä. Pyörätuolipaikka maksaa normaalin hinnan ja mukaan pääsee yksi saattaja veloituksetta.

VIP-liput tulevat myyntiin huhtikuussa.


© Satu Pirinen

Lipunmyynti käy kuumana, joten toimi ajoissa!