Helsinki Horse Show osallistui Helsingin RunFestiin 30.8. HIHS Runs Green -joukkueella. Viisihenkisen ratsastajiksi pukeutuneen joukkueen viestikapulana toimi Kotikulman tallin Blondi-poni. Blondi sai hurjasti kannustusta ja ravimuistot kumpusivat mieleen, kun ponin vauhti vain kiihtyi matkan edetessä.

RunFest oli hyväntuulinen työhyvinvointi- ja hyväntekeväisyystapahtuma, jossa kaikilla oli leveä hymy huulilla. Itse viesti ei ollut kilpailu vaan hauskan tapahtuman liikuntaosuus. Kilpailuakin käytiin, koska palkintoja jaettiin parhaalle viestikapulalle, vaatetukselle tai huikeimmille kannatusjoukoille. Helsinki Horse Show’n joukkue voittikin joukkueasukisan.

RunFestissä päästiin tekemään hyvää, kun viestiin osallistuvat joukkueet kerryttivät lahjoituspottia valitsemaansa hyväntekeväisyyskohteeseen 1 € / kilometri. HIHS valitsi kohteekseen John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeen.

HIHS haluaa kiittää RunFestin järjestäjiä, omaa joukkuettaan, taustatiimiä ja kaikkia kannustusjoukkoja. Tapahtuma loi liikunnan iloa ja hyvää mieltä hektiseen syksyyn.

Palataan vielä hetkeksi kuvien kautta mahtaviin RunFest -fiiliksiin.