Kevät etenee, ja niin myös tapahtuman valmistelut kohti ensi syksyn 36. Helsinki Horse Show´ta. Tapahtumajohtaja Tom Gordin, miten kansainvälisen ratsastustapahtuman lipunmyynti etenee tällä hetkellä?

”Kiitos kysymästä, HIHS:n liput myyvät todella hyvin. Ylitimme viime viikolla 100.000 euron rajan, johon pääsimme vuosi sitten vasta juhannuksen tienoilla. Viime vuosi oli ennätysvuosi, sekä kävijämäärien että myynnin osalta. Seuraamme myyntiä viikoittain, ja jokainen viikko on myynyt mukavasti. Meillä oli tässä välissä yksi kuiva viikko, jolloin myynti oli nollissa.”

Mitä tämä mielestäsi viestii suomalaisista hevosharrastajista?

”On mahtavaa, että HIHS-fanit ja hevosväki uskovat huomiseen ja ovat näin sitoutuneita. Kaikilla on varmasti erikoiset kaksijakoiset fiilikset. Halutaan kiihkeästi, että syksyn Must, HIHS, toteutuu ja sinne päästään. Samalla on luonnollisesti huoli pitkittyvästä poikkeustilasta, taloudesta ja terveysriskeistä.”

Miten lipun ostanut toimii, jos tapahtuma siirtyy koronapandemian vuoksi vuoteen 2021?

”Toimimme, kuten useimmat suurtapahtumat. Mikäli HIHS 2020 siirtyy lokakuuhun 2021, tarjoamme ensisijaisesti, että asiakas voi käyttää ostamansa lipun vuoden 2021 tapahtumassa. Asiakas voi halutessaan saada rahat takaisin. Rahat palautetaan kokonaisuudessaan, paitsi Tickemasterin 3-5 euron käsittelykulut. Tiedotamme luonnollisesti tarkemmin käytännöistä, mikäli tapahtuma siirtyy.

Miten muu myynti sujuu?

”Onneksi meillä on iso ryhmä hyviä yhteistyökumppaneita, jotka osaltaan ovat sitoutuneita yhteiseen hankkeeseen. Kohtaamme heidät isossa videopalaverissa toukokuun lopussa. Muutamia uusia kumppaneita on tiedossa, mutta ymmärrettävistä syistä päätöksiä ei juuri nyt tehdä. Toivottavasti pääsemme niissä eteenpäin, koska sekä kumppanien että tukijoiden mukanaolo on välttämätön ison hankkeen rahoittamisessa.”

Katso Horse Show’n ohjelma täältä.