Kevät Helsingin jäähallin ravintolapalveluissa, Restel Food & Events tapahtumaravintoloilla on alkanut vauhdikkaasti. Olemme nauttineet suurista juhlavista gaaloista ja pian SM-liigakausi lähenee jo huipentumaansa. Kiireisen alkuvuoden aikana olemme suunnanneet katseemme jo tulevan syksyn merkittävimpään tapahtumaviikkoon, Helsinki International Horse show:hun. Yhteistyössä järjestäjän kanssa olemme käyneet läpi asiakaspalautteen vuoden 2022 Horse shown osalta. Saimme valtavasti positiivista palautetta, mutta myös paljon kehitysideoita ja toiveita. Positiivista palautetta saimme henkilökuntamme asiakaspalveluasenteesta ja ruuan maistuvuudesta eritoten ala carte ravintola Marioksessa. Kehitysalueiden pääteemoiksi ravintolapalveluiden puolesta nousivat valikoimamme laajuus ja hinta sekä tuotevalikoimamme löydettävyys Helsingin jäähallilla tapahtuman aikana.

Olemme todella kiitollisia kaikista palautteista, joita vuoden 2022 kävijät ovat antaneet meille ravintolapalveluiden osilta. Suuri ja lämmin kiitos kaikille!

Tavoitteemme on palvella laadukkaasti, nopeasti ja oikeilla maistuvilla tuotteilla kaikkia Horse Show kävijöitä niin kioskeissamme, VIP-tiloissa kuin ravintoloissammekin Helsingin Jäähallissa. Asiakaspalauteenne ansiosta meillä on erinomainen mahdollisuus vastata paremmin odotuksiin ja toiveisiin sekä valita oikeita tuotteita valikoimaamme tulevaan syksyyn.

Tuotevalikoimamme löydettävyyden parantamiseksi olemme aloittaneet uuden ”Horse Show Ravintolapalvelut” – internetsivun rakentamisen. Sivuston tarkoituksena palvella kävijöitä ennakkoon ja tapahtuman aikana, jotta ravintolapalveluidemme valikoima ja tuotteet olisivat mahdollisimman helposti löydettävissä. Kerromme uutiskirjeissä pian lisää kehitystyön edistymisestä ja varmasti jo kevään aikana kävijät pääsevät tutustumaan sivujen sisältöön sekä ennakkotilausvaihtoehtoihin, etuja unohtamatta!

Lisäksi olemme aloittaneet kehityspalaverien merkeissä tuotteistuksen suunnittelun syksylle 2023. Esittelemme valikoimamme, uutuuksia ja ideoitamme uutiskirjeissä läpi kesän huipentuen syksyyn. Yksi selkeä ja konkreettinen kehitysehdotus asiakaspalautteista nousi yli muiden. Kotiruokabuffetia toivottiin useissa asiakaspalautteissa ja sen tulemme varmasti syksyllä 2023 toteuttamaan!

Minuun ja tiimiini voit aina olla yhteydessä. Vastaamme mieluusti kyselyihin ja tiedusteluihin jo nyt.  Parhaiten tavoitat meidät myyntipalvelumme sähköpostista ravintolat.helsinginjaahalli@restel.fi

Iso ja lämmin kiitos vielä palautteistanne ja aurinkoisia päiviä keväthangille kaikille! Tavataan HIHS -tilaisuuksissa ja Nordiskella!

Anne-Maria Parkkinen
Ravintolatoimenpäällikkö
Helsingin jäähalli, Food & Events tapahtumaravintolat