Sponsorointi & Tapahtumat ry palkitsi neljättä kertaa ansioituneita sponsorointitoteutuksia ja tapahtumia Awards Gaalassa 6.2. Helsinki Horse Show’lle luovutettiin kaksi merkittävää palkintoa: pääpalkinto kategoriassa Vuoden kansainvälinen toteutus, jossa palkinnosta kilpaili 34 eri hanketta, sekä kunniamaininta Vuoden tapahtuma -kategoriassa. Helsinki Horse Show’n yhteistyökumppani Fortum HorsePower voitti Vuoden urheilusponsorointi -pääpalkinnon.
 
– On huikea tunne, kun työstä saa tunnustusta, hehkuttaa Anna-Maija Bernard, Helsinki Horse Show’n markkinointivastaava ja jatkaa: – Kiitos kuuluu ehdottomasti koko Horse Show’ta tekevälle porukalle, myös mahtavalle 450 vapaaehtoisen joukolle. Suuri kiitos myös Kansanväliselle ratsastajainliitolle FEIlle, joka mahdollisti meille ja yhteistyökumppaneillemme ison kansainvälisen näkyvyyden. Fortum HorsePowerin ”hevosenlannasta energiaa” -konsepti levisi maailmanlaajuisesti laatumedioissa.
 
– Tietenkin olemme äärettömän tyytyväisiä tähän huomiointiin, iloitsee Helsinki Horse Show’n tapahtumajohtaja Tom Gordin. – Pyrimme joka vuosi sekä arvostamaan tapahtuman pitkiä perinteitä että pitämään tapahtuman raikkaana ja kiinni ajassa. Meidän visiomme on olla maailman johtava kestävän kehityksen ratsastuskilpailu.
 
Näin kilpailun jury kertoi palkintoperusteistaan:
 
VUODEN KANSAINVÄLINEN TOTEUTUS – HELSINKI HORSE SHOW
 
Vuoden kansainvälisenä toteutuksena palkitaan tällä kertaa vastuullinen, reipas ja raikas toteutus. Kyseessä on laadukas kansainvälinen tapahtuma, jolla on pitkä historia, joka heijastuu mukavalla tavalla tähän päivään. Kiitosta toteutus saa siitä, että se onnistuu edelleen löytämään uusia toteutustapoja ja sillä on kyky uusiutua. Erityismaininta yhteistyökumppaneiden oivaltavasta hyödyntämisestä, joka on mahdollistanut kansainvälisen toteutuksen.
 
VUODEN TAPAHTUMA – HELSINKI HORSE SHOW kunniamaininta
 
Raati halusi palkita tämän tapahtuman vastuullisesta ja freesistä toteutuksesta, joka onnistuu loistamaan kansainvälisessäkin mittakaavassa. Laadukas toteutus nojaa tapahtuman perinteisiin nykypäivää unohtamatta. Erityismaininta upeasta kilpailuhakemuksesta, joka oli toteutettu mukaansatempaavasti.