Meneillään on tällä viikolla se hetki vuodesta, jolloin yleensä kokoonnumme Helsinki Horse Show’hun. Yli 50 000 kävijää löytää joka lokakuu tiensä Helsingin Jäähallille ja tämän myötä Horse Show on maamme suurin jokavuotinen sisäurheilutapahtuma.

Steve Guerdat ja Ulysse des Forets, kuva Satu Pirinen

Helsingin maailmancup-osakilpailu tavoittaa yli 10 miljoonaa katsojaa ympäri maailman. Helsinki on ratsastavan maailman fokuksessa tämän lokakuisen viikon ajan.

Tänä vuonna kaikki on toisin. Tunnetuista syistä on Horse Show siirtynyt vuodella eteenpäin. Tämän johdosta olemme jo kesällä suunnanneet katseemme tiukasti kohti syksyä 2021. Luotamme siihen, että ensi syksyn 36. Horse Show on entistä vahvempi ja kiehtovampi. Tapahtuman lipunmyynti jatkuu keväällä 2021.

Robert Whitaker ja Catwalk IV voitokkaina Helsingissä 2019, kuva Satu Pirinen

Käsillä oleva ”Horse Show -vuosipäivä” vietetään töiden merkeissä. Pientä HIHStoriaa ja HIHSnostalgiaa sekä kurkistusta ensi vuoteen on kuitenkin edessämme. Ratsastajainliiton ”Pysy kyydissä” LiveStudio siirtyy keskiviikkona 21.10. klo 18 Horse Show’n uuteen toimistoon Olympiastadionille. Ilta on vihitty HIHS’ille ja luvassa on iso määrä huippukiinnostavia profiileja Roy Kokkosen haastateltavina.

Charlotte Haid-Bondergaad/Roberto Des Frettes ja Anna von Wendt/Denzel, Kuva Satu Pirinen

Ratsastajainliiton jäsenlehdessä Hippos nro 7, SRL100 -teemanumerossa marraskuussa, Horse Show on upeasti esillä – kuten ratsastuksen näyteikkunalle kuuluukin.

Nautinnollisia hetkiä HIHS’n merkeissä – tapaamisiin syksyllä 2021!