Helsinki Horse Show laukkaa kesälaitumilta Hangon SeaHorse Weekiin monipuolisen yhteistyön merkeissä!

Hanko SeaHorse Week ja Helsinki Horse Show yhdistävät voimansa

Sunnuntaina 29.7.2018 ratkotaan parhaaseen katseluaikaan iltapäivällä jännittävä HANKO GRAND PRIX, Presented by Land Rover & Helsinki Horse Show. Kaikille avoimessa 140/145 cm luokassa jaetaan 6.000 euron palkintopotti ja voittajalle on luvassa paikka Horse Shown kansainvälisiin CSI5* 140-145 luokkiin!

”SeaHorse Week ja Hanko ovat aina olleet sydäntäni lähellä. Kun kuulin että Hanko jäi liiton GP-sarjasta pois, näin suurena mahdollisuutena linkittää Helsinki Horse Show lähemmäksi SeaHorse Week:iä. On hienoa, että koko viikon loppuhuipentuma, sunnuntain Grand Prix tarjottiin meille. Pääkumppanimme Land Roverin kanssa olemme nyt GP-kilpailun nimikkokumppaneita,” Helsinki Horse Show:n Tapahtumajohtaja Tom Gordin taustoittaa – ja lisää: ”SeaHorse Week on mielestäni kesän paras ulkokisa – upea helmi. Odotan innolla paljon yleisöä ja jännittävää kisaviikkoa – sekä aurinkoa.”

Oman Grand Prix -kilpailun järjestäminen innostaa myös SeaHorse Weekin kilpailujohtaja Mia Maukosta:
”Yhteistyö Helsinki Horse Shown, monin tavoin Suomen merkittävimmän ratsastustapahtuman kanssa mahdollistaa meille paljon. Hangossahan on vuosia kilpailtu valtakunnallisen pääsarjan osakilpailu ja nyt pääsemme kokeilemaan uutta konseptia. Odotan erittäin korkeatasoista kisaa.”

 Hangossa kilpaillaan upeassa miljöössä © Johannes Hyrsky

Grand Prix:n lisäksi SeaHorse Weekin ohjelmassa on neljä 90-110 -tason Amateur Tour Bonuskilpailuluokkaa, joiden voittaja saa osallistumisoikeuden lokakuiseen finaaliin Helsingin jäähalliin. ”Tämä tuo tietenkin merkittävää lisäarvoa SeaHorse Weekille. Haluamme tarjota korkeatasoiset puitteet ja kiinnostavat palkinnot kaikilla tasoilla kilpaileville ratsukoille”, Maukonen sanoo.

SeaHorse Week kilpaillaan keskiviikosta sunnuntaihin 25.-29.7. upeassa miljöössä kylpyläpuiston kupeessa. Yleisöllä on katsomoon vapaa pääsy koko tapahtuman ajan. Alueella kaikkia kävijöitä palvelevat laadukas expo-alue, perinteinen kisapuffetti sekä ravintolateltta. Kilpailukutsu julkaistaan KIPA:ssa juhannuksen alla.

 

 

 

Kilpailut järjesteään aivan Hangon upean rannan tuntumassa © Jyrki Jaakkola

© Susa Laine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisätiedot:

Helsinki Horse Show Tapahtumajohtaja Tom Gordin / Helsinki Horse Show, tom.gordin@helsinkihorseshow.fi puh. 0500-302888
www.helsinkihorseshow.fi

SeaHorse Week Kilpailunjohtaja Mia Maukonen / SeaHorse Week, puh. 040-560 0595
www.seahorseweek.fi