Tämän vuoden ilmeen on luonut Helsinki Horse Show’n AD Eveliina Rautio.

– Oma taustani on suurtapahtumien suunnittelussa. Helsinki Horse Show on kiinnostanut minua ammatillisesti jo pitkään ja onnenkantamoisen myötä pääsin mukaan porukkaan. Ilmeen suunnittelu siirtyi luontevasti minulle edeltäjäni työpöydältä, kertoo Eveliina ja jatkaa: – Halusin, että ilme kuvastaa tapahtuman henkeä ja arvoja, että se on moderni mutta samaan aikaan Helsinki Horse Show’n pitkän perinteen huomioiva. Halusimme ilmeeseen tänä vuona suomalaisen ratsastajan, juhliihan Suomen Ratsastajainliitto tänä vuonna 100-vuotista taivaltaan. Kun löysin tämän Satu Pirisen ottaman kuvan suomalaisesta huippuratsastajasta Emma Tallbergista ja hänen erittäin kuvauksellisesta hevosestaan Dobbelt Quidam, tiesin, että tämä kuva tulee olemaan suunnittelun pohjana.

Helsinki Horse Show’n tapahtumajohtaja Tom Gordin on nähnyt vuosien mittaan kaikki Horse Shown 35 erilaista ilmettä ja kommentoi:

– Meille on tärkeää, että ilme kantaa koko vuoden lokakuun tapahtumaan asti. Helsinki Horse Show’n ilmeen täytyy kunnioittaa Horse Show’n aikaisempaa tyyliä ja pysyä tunnistettavana, mutta, kuten koko tapahtuman, sen täytyy joka vuosi myös jossain määrin uudistua ja pysyä tuoreena. Eveliina on mielestäni onnistunut hyvin vuoden 2020 ilmeessä.