Helsinki Horse Show’n pitkäaikainen yhteistyökumppani LähiTapiola ja BCM Scanhorse Oy ovat solmineet uuden ja laajemman yhteistyösopimuksen. Sopimus on kolmivuotinen (1+2 v) ja kattaa vuosittaisen Horse Show -suurtapahtuman, mutta myös vuoden aikana tapahtuvaa monipuolista yhteistyötä.

Horse Show ja LähiTapiolan yhteistyö ulottuu aina 2000-luvun taitteeseen asti. On hienoa, että jatkoa syntyy entistä laajemmin, toteaa tapahtumajohtaja Tom Gordin.

Horse Show’n kävijät ja tapahtumasta kiinnostuneet ovat LähiTapiolalle varmaan kiinnostava kohderyhmä. Sponsor Insight Oy:n tuoreimpien tutkimusten perusteella kohderyhmä on yli 500 000 henkilöä Suomessa, eli valtava potentiaali sekä meille että LähiTapiolalle, jatkaa Gordin.

LähiTapiolalla on pitkät perinteet hevosalan toimijoiden kanssa ja Helsinki Horse Show on luonteva osa tätä kokonaisuutta. Ainutlaatuinen ja yleisöystävällinen tapahtuma tuo hevoset keskelle Helsinkiä ja tarjoaa myös harrastekilpailijoille mahdollisuuden kilpailla kansainvälisessä ympäristössä. Horse Show’ssa tavoitamme paitsi meille tärkeitä sidosryhmiä, myös uusia potentiaalisia asiakkaita, sanoo LähiTapiola Pääkaupunkiseudun markkinointi- ja viestintäpäällikkö Laura Kauppinen.

Lisätiedot
Tom Gordin, tapahtumajohtaja, tom.gordin@helsinkihorseshow.fi
Laura Kauppinen, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, LähiTapiola Pääkaupunkiseutu, 040 840 2155, laura.kauppinen@lahitapiola.fi