Helsinki Horse Show ja sen pääyhteistyökumppani Land Rover käynnistävät nuoria ratsastajia tukevan Horse Show Land Rover Academy:n.

Academy:n kautta halutaan edistää valittujen akatemiaratsastajien urakehitystä. Helsinki Horse Show, sen taustayhtiö BCM ja Land Rover tarjoavat apunsa aluksi yhden esteratsastajan kisa- ja valmennuskuvioihin. Yleisön valitsema ratsastaja saa Academy-kauden ajaksi kisakäyttöön Land Rover-vetoauton sekä Piccola Oy:n trailerin. Sekä Land Rover että Piccola ovat alansa johtavia toimijoita ja tarjoavat näin valitulle ratsastajalle ensiluokkaiset kuljetusratkaisut. Kuljetusratkaisujen lisäksi academy-ratsastaja pääsee ilmaiseksi osallistumaan TEHO:n, Stable Novan ja BCM:n järjestämiin kisoihin sekä kirsikkana kakussa hän saa villin kortin ensivuoden Helsinki International Horse Show’hun. Myös HIHS:n hevosalan asiantuntijat auttavat academy-ratsastajaa esimerkiksi kisasuunnittelussa ja tarjoavat laajat kontaktiverkostonsa ratsastajan käyttöön.

”Tämä academy-hanke on luonnollinen jatkumo yhteistyöllemme HIHS:n kanssa. Ammattiurheilijoiden lisäksi haluamme nyt tukea nuoria suomalaisia tulevaisuuden tähtiä. Land Roverin vetokyky, legendaarinen neliveto sekä lukuisat apujärjestelmät aisapainon mittauksesta trailerin ajovakautukseen ovat vakuuttaneet hevosharrastajia ympäri maailmaa. Tämä on vasta alku ja uskon, että tästä kasvaa jotain suurta”, toteaa Land Roverin Brand Manager Mira Welling.

Tom Gordin, Horse Show’n tapahtumajohtaja: ”Olemme pitkään hakeneet tämän tyyppistä konseptia. Land Roverin yhteistyön myötä tarjoutui nyt hieno tilaisuus käynnistää akatemiatoiminta. Toivottavasti pystymme tarjoamaan nuorelle kehittyvälle esteratsastajalle hyödyllistä apua hänen urapolullaan”.

”Laajennamme palvelutarjontaamme matkan varrella, ottamalla mukaan muitakin kumppaneita Academy-toimintaan. Hienoa todeta että TEHO, Stable Nova, Piccola Oy ja Hevosopisto lähtivät heti alusta mukaan”, jatkaa Gordin.

Kaikki tavoitteelliset esteratsastajat voivat hakea ensimmäiseksi Academy-ratsastajaksi avoimella haulla, joka alkaa 27.8. ja jatkuu 15.9. asti. Hakijoiden kesken valitaan neljä Academy-ehdokasta. Valinnasta vastaa Land Rover ja BCM Suomen Ratsastajainliiton avustuksella. Neljän ehdokkaan joukosta seuloontuu lopullinen Academy-ratsastaja Facebook-äänestyksen kautta. Ensimmäinen Horse Show Land Rover Academy –ratsastaja julkistetaan Helsinki Horse Show’ssa, lauantaina 20.10. Land Rover Grand Prix –näytöksen yhteydessä.

Lisätietoa
tom.gordin@helsinkihorseshow.fi
pasi.ponkanen@inchcape.fi