Riina-Maria Rissanen on ensimmäinen Akatemiaratsastaja!

Land Roverin ja Horse Show’n yhteisen nuorten ratsastajien tukemiseen kehitetyn akatemian ensimmäinen ratsastaja valittiin Helsinki Horse Show’ssa lauantaina. Facebook-reagoinneilla lopullisesti äänestetty ratsastaja on 24-vuotias espoolainen Riina-Maria Rissanen.

Riinan-Maria ilahtui voitostaan kovasti.

Kaksi viikkoa taisin olla aika mahdoton, kun jännitin miten äänestyksessä käy. Nyt on kyllä mahtava fiilis! Kiitos kaikille äänestäjille ja perheelleni ja tietysti uusille yhteistyökumppaneille.

Ensi vuodesta tulee mahtava!

Riina-Maria arvostaa ratsastuksessa hyvää hevosenlukutaitoa ja ajoitusta. Idolikseen hän ilmoittaakin Riossa olympiakultaa saaneen Roger-Yves Bostin: ”Siinä on kova äijä!”

Riina-Maria saa sovittuihin kilpailuihin käyttöönsä Land Roverin ja Piccola Oy:n tarjoaman trailerin, TEHO:n ja Stable Novan järjestämiin kilpailuihin osallistumisen veloituksetta (yhdellä hevosella), BCM:n valmennusapua, sekä kutsun tulevan vuoden Helsinki Horse show’hun ilman erillistä karsintaa tai meeting-maksua. Ypäjän Hevospistolta Akatemiaratsastaja saa valmennusviikonloppuja. Myös Equality Line Suomi on mukana tukemassa ratsastajaa. Ratsastaja saa Academy -kauden ajaksi käyttöönsä Renaissance by Prestige huippusatulan ja myös muita laadukkaita varusteita itselleen ja hevoselleen.

Hakemuksia Akatemiaratsastajaksi tuli lukuisia ja heistä valittiin 4 finalistia, joista kansa äänesti suosikkinsa sekä Land Roverin että Horse Show’n Facebook-sivuilla.

Land Rover ja Helsinki Horse Show onnittelevat Riina-Mariaa!