Hannes Ahlmann ja Diara. Kuva: Satu Pirinen

 

Kansainvälinen avausluokka Stopteltat 140 cm kirjattiin nuoren Hannes Ahlmannin ja Diaran nimiin. Ratsukko hyppäsi toisen vaiheen vauhdikkaimmin. Norjalainen Johan-Sebastian Gulliksen ja Ambrosio d´Alcy olivat toinen ja britti Robert Whitaker ja Vermento kolmansia. Whitaker voitti Helsingissä tuplat eli sekä Grand Prix´n että maailmancupin edellisen kerran eli vuonna 2019.  

Susanna Granroht ja L´Espoir van Dorperheide tekivät sujuvan aloituksen viikonlopulle ja nappasivat neljännen sijan. 

”Sanotaan, että se oli mukava aloitus tälle viikolle. Rata ei ollut mitenkään valtavan kokoinen. Mutta olihan se ihan, kun ahtaassa hallissa ollaan, tiukkoja käännöksiä ja tämmöisiä. Rata meni ihan hyvin, pari kohtaa jäi parannettavaa. Hyvillä mielillä, tänne on kyllä aina hieno tulla, kun pääsee kilpailemaan maailman parhaita vastaan”, Susanna Granroth sanoo. 

”No toivotaan, että sama vire pysyy yllä. Sehän on aina plussaa, että tällä tasolla pystyy sijoittumaan. Toivotaan että tulee muitakin ruusukkeita kotiin.” 

Myös Eveliina Talvio ja Carlow van de Helle sijoittuivat luokassa. Talvio voitti aiemmin päivällä Pohjola Gold Grand Prix 135 cm luokan New Yorker T:llä.

 

Susanna Granroht ja L´Espoir van Dorperheide. Kuva: Satu Pirinen

Stopteltat kansainvälinen esteratsastus 140 cm, kilpailu kahdessa vaiheessa.
Lähti 42, sijoittui 12.

1) Hannes Ahlmann – Diara, Saksa 0/25.32

2) Johan-Sebastian Gulliksen – Ambrosio d’Alcy, Norja 0/25.83

3) Robert Whitaker – Vermento, Iso-Britannia 0/27.41

4) Susanna Granroth – L’Espoir van Dorperheide, Hattel Riders Ry 0/27.54

Täydet tulokset: LINKKI