© Satu Pirinen

Keskiviikkona klo 11.00 aloittaa Horse Show´n ensimmäinen ratsukko suorituksensa 80 cm esteillä. Sunnuntaina vähän ennen iltakuutta maalilinjan yli laukkaa maailmancupin voittajaratsukko jopa 165 cm esteillä. Tähän väliin mahtuu viisi täyttä kisapäivää esteratsastuksessa, kouluratsastuksessa ja jopa kenttäratsastuksessa. Uraansa aloittelevia lapsia, harrastajia, puoliammattilaisia ja kansainvälisen maailmanlistan kärkinimiä.

Korkeimman viiden tähden kisassa on mukana 50 ratsastajaa ja 116 hevosta. He edustavat 17 maata. Tapahtuman kahdeksastoista maa tulee kouluratsastuksen puolelta, kun Japanikin on edustettuna Helsingissä. Kolmen tähden kouluratsastuksessa on mukana 12 ratsukkoa.

Matalamman yhden tähden kansainväliseen kisaan osallistuu 22 ratsukkoa. Suomalaisten lisäksi mukana ovat Viron ja Norjan ratsastajat.

Suurin joukko kisaajista kuuluu kotimaisiin ratsastajiin, jotka hyppäävät nuorten hevosten luokkia, Lucky Winneriä ja myös poniluokkia. Näitä ratsukoita on 128!

Amateur Tourilaiset pääsevät kilpailemaan kansainvälisissä puitteissa ja kansainvälisten ratsukoiden joukossa! Näitä karsintakisojen kautta paikkansa lunastaneita on 102 ratsukkoa.

Karsinapaikkoja Jäähallin parkkialueelta löytyy 255 hevoselle. Pesupaikkoja on kuusi. Tallit on jaettu kansainvälisiin ja kansallisiin. Ensimmäiset hevoset astelivat talleihin tiistai-iltana. Kansainväliset hevoset saapuvat Jäähalliin keskiviikkona ja torstaina. Viimeisinkin hevonen poistuu talleista sunnuntai-iltana ennen puoltayötä.

Upeaa vuosittaista hevostapahtumaa on järjestelemässä ja mahdollistamassa lähes 470 vapaaehtoista! Iso kiitos heille!

Tule sinäkin mukaan! Tule kannustamaan omaa suosikkiasi parhaaseen mahdolliseen tulokseen! Luvassa on suuria tunteita, itkuakin ja paljon iloa!

Tapahtuman OHJELMA.
Lipunmyyntiin TÄÄLTÄ.