Täysin uudella konseptilla toteutettava esteratsastuksen sarjakilpailu, Grand Slam alkaa vuonna 2023. Suomen kärkiratsastajille suunnattu sarja käsittää kaikkiaan kolme keskenään erilaista osakilpailua ja päättyy Helsinki Horse Show’ssa ratsastettavaan finaaliin. Sarjan rahapalkinnot tulevat olemaan merkittävät. 

”Suunnittelimme Grand Slamin aloituksen jo kaudelle 2022, mutta nyt, kun uusi Pohjola-sarja kilpaillaan täysmittaisena ulkokaudella, ja sen loppuhuipentumat nähdään Ypäjä Horse Show’ssa ja Helsinki Horse Show’ssa, ei Grand Slamia saatu tarkoituksenmukaisella tavalla enää ensi vuoden kalenteriin”, taustoittaa Grand Slam -konseptista vastaava Tom Gordin. ”On viisasta käydä ensin 2022 kausi loppuun, ja sen kokemuksien pohjalta arvioida, miten uusi Grand Slam -sarja istuu parhaiten kokonaisuuteen”, Gordin jatkaa. 

Grand Slam -osakilpailuista kaavaillaan merkittäviä yleisötapahtumia, joita Tampereen Hevoset-messut, Ypäjän Finnderby ja Hanko SeaHorse Week edustavat. ”Seuraan saattaa mahtua jokunen muukin merkittävä yleisötapahtuma”, vinkkaa Gordin.

Lisätietoa: tom.gordin@helsinkihorseshow.fi