Kuva Satu Pirinen

15.8. startannut Hyvässä Seurassa –lippukampanja on voimassa vielä 9.10. saakka, minne asti vähintään kahdeksan lippua tilaava ryhmä tai seurue voi hyödyntää lippualennuksen. Lippujen ostaminen on vaivatonta Ticketmasterin järjestelmän kautta, jossa jokainen lippukampanjaa hyödyntävä pääsee itse valitsemaan paikkansa ja ostamaan lippunsa.  

Lipun ostaminen onnistuu seurasi/ryhmäsi yhteyshenkilön saaman lipunostotunnuksen ja -linkin kautta, joita voi tilata Ticketmasterilta 7.10. asti ilmoittautumislomakkeella. Oston yhteydessä käytetään koodia, joka saadaan yhteyshenkilön kautta Ticketmasterilta. Alennetut liput voivat olla yksittäisiä näytöslippuja, mutta eivät alimman hintakategorian lippuja (19,50 €) eli fani-, lasten- & Lasten Matinean lasten- ja nuorisolippuja. Alennus ei koske myöskään yhdistelmälippuja (kokopäivä), poikkeuksena VIP-liput. 

Vielä siis ehdit kerätä ystävät esimerkiksi seurasta tai tallilta kasaan ja suunnitella unohtumattoman Horse Show päivän tai jopa useamman huippuratsastuksen parissa ja tietenkin huippu hyvän seuran kanssa. Kaiken lisäksi vielä viimeistä kertaa tunnelmallisessa Helsingin Jäähallissa. 

Lisätietoja ja tarkemmat ohjeet Hyvässä Seurassa –lippukampanjaan osallistumiseen löydät täältä