Usein kysytyt kysymykset

YleistÄ
MONELTA NÄYTÖS ALKAA JA PÄÄTTYY?

Alla kunkin näytöksen tarkka alkamisaika. Päättymisajat ovat arvioita sillä näytöksen luokkien kestoa ei voi tietää aivan tarkkaan etukäteen, se riippuu lopullisista lähtijämääristä per luokka. Päättymisajat saattavat siis hiukan muuttua tässä ilmoitetusta. Kisaviikolla kannattaa seurata uutisia osoitteessa www.helsinkihorseshow.fi.

Keskiviikko 17.10.

· Finland Finals klo 11.00 (- n. 23.15)

Torstai 18.10.

·  Finland Finals & Training Session klo 08.00 (- n. 21.30)

Perjantai 19.10.

·  Finland Finals & International Welcome klo 09.00 (- n. 14.00)

·  Kansainvälinen Avajaisnäytös klo 14.30 (- n. 23.15)

Lauantai 20.10.

·  Lasten Matinea klo 09.00 (- n. 10.30)

·  Kansainvälinen Grand Prix -näytös klo 11.00 (- n. 18.00)

·  Top Sport & Show klo 19.00 (- n. 23.00)

Sunnuntai 21.10.

·  Finland & International Finals klo 09.00 (- n. 11.30) .  Maailmancup Päänäytös klo 12.00 (- n. 18.00)

MILLOIN OVET AUKEAVAT?
Ovet aukeavat aina 30 min ennen päivän aamunäytöstä ja 1 tunti ennen muiden näytösten alkua. Lipulla pääsee sisään kun ovet avataan.
PÄÄSEEKÖ NÄYTÖSLIPULLA SISÄÄN JO EDELLISEN NÄYTÖKSEN AIKANA
Näytöslipulla pääsee sisään aamuisin 30 min tai muulloin tuntia ennen kyseisen näytöksen alkua. Muulloin kun aamulla edellinen näytös saattaa olla vielä käynnissä jolloin katsomoon pääsee vasta lähempänä seuraavan näytöksen alkua.
MIKSI PÄÄSYLIPPUA KYSYTÄÄN AINA KATSOMOON MENTÄESSÄ?
Pääsyliput kysytään aina katsomoiden ovella, koska Helsingin Jäähallilla on samaan aikaan myös muiden näytösten vieraita, joilla ei ole kuitenkaan pääsyä katsomoon ennen kuin oman näytöksen aikana.
VALOKUVAAMINEN
Valokuvaaminen on sallittua tapahtumassa. Huomioittehan kuitenkin, että salaman käyttöä tulisi välttää.
OMA MUKI MUKAAN

Suosittelemme ottamaan tapahtumaan mukaan oman mukin ja/tai pullon. Tapahtumaan saa tuoda ulkopuolelta vain tyhjän pullon / mukin.  

Horse Expo® – Suomen suurin! 4 päivää ja yli 40 000 kävijää

HORSE EXPON® AUKIOLOAJAT 2018

Horse Expo Paviljonki on avoinna torstaista sunnuntaihin, 18.-21.10.

Expo Paviljonki

Ke 17.10.   Suljettu

To  18.10.  12.00 – 22.00

Pe  19.10.  10.00 – 22.00

La  20.10.  10.00 – 22.00

Su  21.10.  10.00 – n. 18.30

Jäähalli

Ke 17.10.   10:30 – n. 23.00

To  18.10.    8.30 – n. 22.00

Pe  19.10.   8.30 – n. 23.00

La  20.10.    8.30 – n. 23.00

Su 21.10.    8.30 – n. 18.30

HUOM! Helsinki Horse Show on keskiviikosta sunnuntaihin 17.-21.10.

MITKÄ LIIKKEET OVAT MYYMÄSSÄ HORSE EXPOSSA®?

Horse Exposta® löytyy kotimaisia ja ulkomaisia hevosurheilu- ja ratsastustarvikemyyjiä, hevosten ruokintaan ja lääkintään erikoistuneita myyjiä, kotimaan tärkeimmät hevoslehdet, ratsastusmatkamyyjiä, sisustustarvikkeita sekä hevosharrastukseen liittyviä erilaisia sidosryhmiä esittelemässä toimintaansa. 

JOUDUNKO POISTUMAAN HETI NÄYTÖKSEN JÄLKEEN VAI SAANKO KIERTÄÄ HORSE EXPOSSA®?
Näytöksen jälkeen voi jäädä ostoksille Horse Expoon® sen aukiolojen mukaisesti.
ONKO OLEMASSA PELKKÄÄ HORSE EXPO® LIPPUA?
Horse Expoon® ei myydä erillistä lippua.
ONKO ULKONA HORSE EXPO®?
Pääsisäänkäynnin ulkopuolella (Nördenskiöldinkadun puoli) on pieni Horse Expo® alue.
 

Show – ohjelmat
MILLAISTA SHOW - OHJELMAA TÄNÄ VUONNA?
Show-ohjelmaa avataan lähempänä tapahtumaa
ONKO TALUTUSRATSASTUSTA?
Talutusratsastusta ei ole tarjolla, sääolosuhteet lokakuussa ovat sen verran epävakaat.
PÄÄSEEKÖ TALLIIN KIERTÄMÄÄN JA KATSOMAAN HEVOSIA?
Tallialue on suljettu ulkopuolisilta kansainvälisen Ratsastajainliiton FEI:n sääntöjen mukaisesti.
PÄÄSEEKÖ VERRYTTELYÄ SEURAAMAAN?

Kyllä. Yleisöllä on mahdollisuus päästä seuraamaan verryttelyä harjoitushalliin, jossa istumapaikkoja ja lisäksi Paddock Club, josta saa pientä syötävää ja juotavaa. 

 

Katsomot ja paikat
MITKÄ OVAT PARHAAT PAIKAT?

Riippuu omista mieltymyksistä ja kiinnostuksesta. Näköesteisiä paikkoja ei ole myynnissä Helsingin Jäähallille, hyvä näkyvyys on taattu.

Erilaisia paikkoja:

· Ringside Tables: ylelliset pöytäpaikat omalle ryhmälle, jossa voi nauttia pientä purtavaa ja juomaa. Paikat ovat aivan ratsastusareenan tuntumassa, joten katsoja on todella lähellä ratsukoiden suorituksia

· Alakatsomoiden ylärivit: joidenkin mielestä antavat parhaan kokonaiskuvan areenan tapahtumista

· Pitkä sivu: monen mielestä keskeisimmät paikat erityisesti esteluokissa

· Päätykatsomot: erityisesti kouluratsastusyleisön mieleen, koska näkevät parhaiten keskihalkaisijan

MIKÄ ON FANIKATSOMO?

Fanikatsomoon voi kokoontua vaikka kannustusjoukkueen kanssa ja ottaa mukaan vaikkapa suosikkiaan kannustavia banderolleja. Fanikatsomo on katsomossa E8. Se on tarkoitettu alle 16-vuotiaille nuorille. Fanikatsomon hinta eri näytöksiin on vain 29,50€!

MISSÄ PYÖRÄTUOLIPAIKAT SIJAITSEVAT?
Pyörätuolipaikat sijaitsevat E1 katsomossa. Pyörätuolipaikka maksaa normaalin hinnan ja mukaan pääsee yksi saattaja.
MISSÄ ALL EVENT -LIPUN PAIKAT SIJAITSEVAT?

All Event -lipun paikat sijaitsevat C4 tai D1 katsomossa. Katsomo C4 sijaitsee pitkän sivun keskellä ja katsomo D1 sijaitsee lyhyellä sivulla.

 Näytökset 

MIKÄ ON HELSINKI HORSE SHOW'N SUOSITUIN NÄYTÖS?
Perinteisesti huippu-urheilunäytökset lauantain Kansainvälinen Grand Prix -näytös ja sunnuntain Maailmancup päänäytös ovat suosituimpia näytöksiä, jotka myydään usein loppuun. Lauantai ilta ja perjantai ilta tarjoavat tänä vuonna upeaa showta urheilun lisäksi ja ohjelman ohessa Ladies Night hemmottelee kävijöitä Brewer Streetillä myöhäiseen iltaan
OSTAN VAIMOLLENI/TYTTÄRELLENI LIPUT LAHJAKSI. HÄN PITÄÄ ESTE-/KOULURATSASTUKSESTA? MIKÄ OLISI PARAS NÄYTÖS?

Kouluratsastajille parhaita näytöksiä ovat:

* Perjantain Kansainvälinen Avajaisnäytös, jossa ratsastetaan olympiatason kouluratsastuksen Grand Prix –luokka.

* Lauantain Kansainvälinen Grand Prix -näytös on ”raskaansarjan” huippunäytös, jossa ratsastetaan sekä kouluratsastuksen Kür Finaali että esteratsastuksen GP luokka 160 cm tasolla. Lisäksi näytöksessä luvassa kouluratsastuksen miniklinikka.

* Sunnuntain Maailmancup päänäytös, jossa koko tapahtuman kohokohdan, esteratsastuksen Maailmancupin osakilpailun lisäksi ratsastetaan yleisön suursuosikki kouluratsastuksen Knock-Out!

Esteratsastajille parhaita näytöksiä ovat:

* Perjantain Finland Finals & International Welcome -näytös, jossa ratsastetaan viikonlopun ensimmäinen kansainvälinen luokka 140 cm tasolla ja lisäksi kansallisen tason huippuja areenalla.

* Perjantain Kansainvälinen Avajaisnäytös, jossa ratsastetaan kaksi kiinnostavaa kansainvälistä luokkaa 140-150 cm tasolla ja Amateur Tourin jännittävä TOP 10 finaali

* Lauantain Kansainvälinen Grand Prix Päänäytös. Perinteisesti loppuunmyyty. Sisältää Grand Prix luokan lisäksi toisen kansainvälisen luokan 140 cm esteillä.

* Sunnuntain Kansainvälinen Maailmancup Päänäytös, jossa näkee koko tapahtuman loppuhuipentuman, esteratsastuksen maailmancupin osakilpailun! Lisäksi näytöksessä kilpaillaan myös 145 cm kansainvälinen finaali.

 Lippupaketit, lippujen hinnat alkaen 16,50 € 

ONKO EDULLISIA LIPPUJA?

Lippuja löytyy useasta eri hintatasoista, kaikille löytyy sopivan hintaisia. Kimppalipun ostamalla säästää paljon. Fanikatsomoon alle 16-vuotiaat voivat ostaa liput 29,50 €! Käy katsomassa lippuvaihtoehtoja (alkaen 16,50 €) Ticketmasterista.

VOINKO MAKSAA VIRIKESETELILLÄ/KULTTUURISETELILLÄ?
Tällä hetkellä voit maksaa lippusi Edenredin Virikesetelillä, Smartumin kulttuurisetelillä sekä Tyky-Kuntoseteli+:lla mikäli ostat lipun paikanpäältä. Myös Edenredin Ticket Duo -kortti käy maksuvälineenä. Myös Lippupalvelun myyntipisteet ottavat vastaan erilaisia maksuseteleitä. Tarkista mahdollisuudet omasta myymälästäsi.
VOINKO VARATA RAVINTOLAPÖYDÄN?

Voi varata suoraan Restel Ravintoloiden myyntipalvelusta ravintolat.helsinginjaahalli@restel.fi tai puhelimitse numerosta 09 – 733 5858. Ainakin italialaistyyppiseen Marios -ravintolaan voi tehdä pöytävarauksia.

SAAKO ALENNUSTA JOS OSTAA USEAMPAAN ERI NÄYTÖKSEEN LIPUT

Kyllä, alennusta saa ostamalla:

·  Kokopäiväliput, yhden päivän kaikki näytökset. Päivälipun ostamalla säästät noin 10-15 % lippujen hinnasta. Kokopäivälippuja on tarjolla niin aikuisille kuin nuorisolle.

·  Kimppalipun, jolla neljä henkilöä pääsee kimppahintaan tapahtumaan. Seurueeseen voi kuulua lapsia, nuoria tai aikuisia.

·  All Event lipun (Sarjalipun), jolla pääsee kaikkiin näytöksiin C4 katsomoon

Lue lisää yllä mainittujen erikoislippujen hinnoista ohjelmasivulta

MIKÄ ON KOKOPÄIVÄLIPPU?
Kokopäivälippuun sisältyy yhden päivän kaikki näytökset, paitsi lauantain lippuun ei kuulu aamun Lasten Matinea. Päivälipun ostamalla säästät noin 10-15 % lippujen hinnasta. Kokopäivälippua on tarjolla aikuisille ja nuorisolle.
MIKÄ ON LASTENLIPUN YLÄIKÄRAJA?
Tänä vuonna on tarjolla Lastenlippu, joka on tarkoitettu 3-9 -vuotiaille. Lastenlipun hinta on joka näytökseen 16,50 € ja lippuja on myynnissä rajoitettu määrä, 100 kpl / näytös (poikkeuksena Lasten Matinea, johon lastenlippujen määrää ei ole rajoitettu). Myynnissä on myös Nuorisolippu, joka on tarkoitettu 10-15 -vuotiaille. Käy lukemassa lisää Nuorisolippujen näytöskohtaisista hinnoista ohjelmasivulta. Alle 16-vuotiaille on myös tarjolla fanilippu fanikatsomoon E8, jolloin lipun hinta on 29,50 € / näytös. Alle 3 -vuotiaat pääsevät sisään ilman lippua, vanhemman sylissä (ei siis omaa paikkaa)
MIKÄ ON KIMPPALIPPU?

Kimppalippu on neljän hengen lippupaketti tiettyyn näytökseen. Kimppalipulla sisäänpääsy neljälle hengelle. Kimppalipun ostamalla lippujen hinta edullisempi kuin erikseen ostettuna. Seurueeseen voi kuulua sekä lapsia, nuoria, että aikuisia. Saatavilla Ticketmasterin puhelinmyynnistä 0600 10 800 (1,98€/min+pvm) ja myyntipisteistä.

ONKO TEILLÄ OPISKELIJALIPPUA?
Ei ole.
MIKÄ ON FANILIPPU?
Fanilippu on alle 16-vuotiaille tarkoitettu edullinen lipputyyppi (paikkoja rajoitetusti). Fanikatsomoon voi kokoontua porukalla ja kannustaa suosikkejaan. Fanikatsomo on katsomossa numero E8. Fanikatsomon hinta eri näytöksiin on vain 29,50 €!
MILLAINEN ON PYÖRÄTUOLILIPPU?
Pyörätuolipaikat sijaitsevat katsomon D5 läheisyydessä. Pyörätuolipaikka maksaa normaalin hinnan ja mukaan pääsee yksi saattaja veloituksetta.
OLEN RATSASTAJAINLIITON JÄSEN, SAANKO ALENNUSTA?
Lisätietoja mahdollisista SRL’n kampanjoista tulossa lähempänä tapahtumaa.
MISTÄ VOI OSTAA ALL EVENT- / SARJALIPPUJA?

All Event -lippuja voi ostaa osoitteesta Ticketmaster.fi.

VIP, aitiot, Ringside Tables ja Golden BraceleT
VOINKO OSTAA LIPPUPAKETIN, JOHON SISÄLTYISI TARJOILUA?

Voit ostaa VIP lippupaketin tai oman Ringside Tablen ottamalla yhteyttä osoitteeseen ravintolat.helsinginjaahalli@restel.fi. Myöhemmin keväällä VIP-lippujen myynti siirtyy kokonaisuudessaan Starsquadille.

MIKÄ ON VIP?

VIP sopii yritysten avainasiakkaille ja henkilökohtaiseen hemmotteluun. VIP-paketit sisältävät VIP Buffet –tarjoilun (Restel Ravintolat laskuttavat alkoholijuomat erikseen). Voit tilata VIP -paketin ottamalla yhteyttä osoitteeseen vip@helsinkihorseshow.fi tai soittamalla numeroon 040 5714778.

HALUAISIMME VUOKRATA AITION

Myöhemmin keväällä VIP-lippujen myynti siirtyy kokonaisuudessaan Starsquadille.  Aitiot voit tilata ottamalla yhteyttä osoitteeseen vip@helsinkihorseshow.fi.

MISTÄ VOIN OSTAA GOLDEN BRACELET -RANNEKKEITA?

”Henkilökohtainen avaimesi kaikkialle” Golden Bracelet -rannekkeita voit ostaa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vip@helsinkihorseshow.fi tai numerosta 040 5714778.

 Saapuminen Helsingin Jäähallille + pysäköinti

MITEN LÖYDÄMME HELSINGIN JÄÄHALLILE OMALLA AUTOLLA?

Helsingin Jäähalli sijaitsee Töölössä, osoitteessa Nordenskiöldinkatu 11-13. Emme kuitenkaan suosittele omalla autolla saapumista, koska parkkitilaa Helsingin Jäähallin läheisyydessä on rajoitetusti. Tavoitteenamme on olla ympäristöystävällinen tapahtuma, joten suosittelemme julkisen liikenteen hyödyntämistä. Pysäköinnistä voit lukea täältä: LINKKI

PALJONKO PYSÄKÖINTI MAKSAA?

Helsingin Jäähallilla ei ole parkkipaikkoja vapaana tapahtuman aikana, joten parkkimaksut riippuvat siitä, mihin auton jättää. Parkkipaikoista ja maksuista lisää tietoa pysäköinnin infosivulla LINKKI

MITEN HELSINGIN JÄÄHALLILLE PÄÄSEE JULKISILLA KULKUVÄLINEILLÄ?

Toivomme, että yleisö käyttää julkista liikennettä saapuessaan tapahtumaan ”Horse Show Jumps Green” -hengessä. Lisää julkisesta liikenteestä.

 

Helsingin Jäähallin palvelut

PANKKIAUTOMAATTI
Helsingin Jäähallilla ei ole pankkiautomaattia. Lähin automaatti osoitteessa Mannerheimintie 76.
MILLAISIA PALVELUITA HELSINGIN JÄÄHALLILLA ON?

Helsingin Jäähallilla on runsaasi ravintolapaikkoja. Löydät listan vuoden 2017 ravintoloista Tapahtumainfo –sivuilta kohdasta ravintolat LINKKI

ONKO TILAISUUDESSA LASTENHOITOA?
Horse Show’ssa on ”Kid’s Park”, jonne perheen nuorimmaiset voivat jäädä leikkimään. Lastenhoitotila sijaitsee C-käytävällä. ”Kid’s Park” on avoinna pe-su.
LÖYTÖTÄVARAT
Löytötavaroita voi kysellä Helsingin Jäähallin valvomosta puhelinnumerosta 050 408 0580
ETEISPALVELU

Helsingin Jäähallilta löytyy narikka, joka sijaitsee B-käytävän varrella (ennen yläkertaan vieviä portaita). Narikkaan voi jättää takit ja laukut.

Narikka on auki

Torstaina klo 12 – päivän loppuun
Perjantai klo 12 – päivän loppuun
Lauantai klo 8:30 – päivän loppuun
Sunnuntai klo 8:30 – päivän loppuun

Eteispalvelun hinta on 3 € ja lisäkäynti 1 € / kerta. 

TURVATARKASTUS
Helsinki Horse Show’hun saapuessa yleisölle suoritetaan pienimuitoinen turvatarkastus, jossa isommat laukut ja reput tarkistetaan.
 
Majoittuminen 2018
MAJOITTUMINEN 2018

Helsinki International Horse Show kokoaa ratsastuksen kansainväliset tähdet Helsingin Jäähalliin 17.-21.10.2018. Hotellimme Scandic Park Helsinki sijaitsee kätevästi tapahtumapaikan lähellä tai vain lyhyen kävely- tai raitiovaunumatkan päässä.

Hinta

  • Scandic Park Helsinki alk. 109 €/2hh/vrk

Hintaan sisältyy

  • Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa, alle 13-vuotiaat veloituksetta (lisävuoteita rajoitetusti)
  • Runsas aamiainen
  • Hotellin kuntohuoneen käyttöoikeus
  • Langaton internetyhteys
  • Scandic Friends -edut ja pisteet

Varaa

Varaa netissä koodilla BHOR171018.

Lisätiedot ja varaukset täältä.