17. - 21.10.2018 Helsingin Jäähalli

Helsinki International Horse Show on ratsastuksen kansainvälinen huippu-urheilutapahtuma, jossa kilpaillaan mm. esteratsastuksen kovan tason maailmancup-osakilpailu. Yleisölle tarjotaan elämyksiä ja monipuolista ohjelmaa hevosten parissa viiden päivän ajan. Helsingin Jäähallissa nähdään Horse Show -viikon aikana 500 hevosta, 400 ratsastajaa ja 1000 kilpailustarttia. Lähes 50 000 kävijällään Helsinki Horse Show on monella mittapulla maamme suurin hevostapahtuma.

Vuoden 2018 lipunmyynti alkaa 14.2. ja kotisivut päivittyvät helmikuussa 2018.


Tapahtumainfo 2017

Helsinki International Horse Show on juhlavuoden merkittävin ratsastustapahtuma

Yleisölle on luvassa kiehtova ja monipuolinen ohjelma - paljon uutta ja paljon perinteistä. Keskiössä on ratsastuksen kansainvälinen huippu-urheilu, onhan Helsinki rankattu yhdeksi maailman kovimman maailmancup-liigan huipputapahtumaksi. Tämä takaa jatkossakin, että maailman ehdotonta eliittiä kilpailee Helsingissä lokakuussa. Osana uudistuksia Helsinki Horse Show kasvaa viisipäiväiseksi. Tapahtuma alkaa jo keskiviikkona 18.10. Horse Show on myös osa upeaa Suomi 100 juhlavuotta, mikä näkyy etenkin lauantai-illan ohjelmassa. 

Helsingin Jäähallissa nähdään Horse Show -viikon aikana 500 hevosta, 400 ratsastajaa ja 1000 kilpailustarttia. 40 000 kävijällään Helsinki Horse Show on monella mittapulla maamme suurin hevostapahtuma. Lähes 500 vapaaehtoista, The Horse Show Crew, edustaa yhteisöllisyyttä ja me-henkeä parhaimmillaan. "Meidän Horse Show - Meidän HIHS" sopii mainiosti Suomi 100 -henkeen "Yhdessä". Kun megatapahtumaan liitetään vielä laatukriteerejä, yli 90 % tyytyväisyysarvioita yleisöltä ja kansainväliseltä ratsastusyhteisöltä, ovat odotukset katossa. 

Tervetuloa Helsingin Jäähallille 18. - 22.10.2017. 

Linkki vuoden 2017 ohjelmaan. 

Liput alkaen 16,50 € osoitteesta Ticketmaster.fi


Liikenne ja pysäköinti 

Tietoa pysäköinnistä ja kulkemisesta Helsingin Jäähallille 
» Lue lisää

Kartat 

Kartat sisätiloista
» Lue lisää

Ravintolat 

Lista Helsingin Jäähallin ravintoloista Horse Show'ssa 2016
Vuoden 2017 tiedot päivitetään toukokuun lopussa
» Lue lisää

FAQ 

Usein kysytyt kysymykset 
» Lue lisää

Inva

Inva sisäänkäynti ja katsomo
» Lue lisää

Vapaaehtoiset ja toimihenkilöt

Vapaaehtoisten sitoutuneisuuden ja mahtavan panoksen ansiosta pystymme toteuttamaan tämän maailmanluokan tapahtuman.
» Lue lisää