Ladies Night Helsingin Jäähallissa

LADIES NIGHT 2017

Helsinki Horse Show´n suuri naisyleisö pääsee jälleen tänä vuonna hemmottelemaan itseään Ladies Night -tapahtumassa.

Perjantai- ja lauantai-iltana Jäähallin Brewer Streetille nousee oma kauneuden ja hyvinvoinnin teema-alue. Ladies Nightissa on mielenkiintoisia ja julkisuudesta tuttuja henkilöitä, laadukasta kosmetiikkaa, hyvinvointituotteita ja virkistävää kuplivaa juotavaa Taittinger Champagne Bar'ista. Brewer Streetillä kohtaavat vanhat ystävät ja uudet tuttavuudet.

Iltamien aikana Westerback järjestää huiman, timanttisen yllätyksen ja jos käy tuuri pääset komeiden Hunksien kanssa yhteiskuvaan. 

Glamlin Oy tulee auttamaan kaikkia Ladies Nightiin osallistujia löytämään itselleen parhaat kauneusrutiinit, tuotteet ja tyylit! Glamlinin kautta on mahdollista saada kevyt meikki iltaa varten. Heiltä voit ostaa myös räätälöityjä tuotepaketteja, joita testasivat bloggaarimme blogeista Kavioliitossa 30v, Aadan Hevoselämää ja Kun omaa ei ole. Lue lisää tästä linkistä, mitä tuotteita onkaan testattu ja miten voit saada niitä itsellesi.

Kauneuspalvelu Riitta Manninen taas huolehtii kynsien huollosta ja kertoo mikä kynsilakka sopisi juuri sinulle. Samalla Opti-Anna toteuttaa piaknäöntarkastuksia. 

Lisäksi tapahtumasta löytyy business coach ja mindfulnessohjaaja Eeva Jaakonsalo Andas Oy:sta. Eeva kertoo mielen hallinnasta, keskittymisestä ja palautumisesta. Pääset kokeilemaan tapahtuman yhteydessä lanseerattavaa Andasin uutta mindfulnessohjelmaa ja applikaatiota. 

SRL:n hyväksymä ratsastusvalmentaja Aira Toivola tulee ohjaamaan ratsastajille oikeanlaista ryhtiä niin seisten, kuin istuen. Toivola kertoo vatsalihasten "kytkennästä" oikeassa järjestyksessä hengityksen kanssa. Andasin ja AT-ratsastuspilatesständiltä löydät Airan julkaiseman Tavoitteena tasapainoinen ratsukko -kirjan. 

Mukana tapahtumassa on myös Sauso/Helsinki, joka valmistaa Premium-laatuisia nahkakäsineitä naisille ja miehille. Tule kokemaan, miltä tuntuu käsityönä valmistetut täydellisesti istuvat käsineet.

Tervetuloa nauttimaan ja viettämään hauskoja iltamia kanssamme.

Ladies Nightissä tapahtuu perjantaina klo 18-21 ja lauantaina klo 18-21. Ladies Night on avoin kaikille Horse Show´n perjantain tai lauantain näytöslipun ostaneille. 

Liput Horse Show´hun Ticketmaster.fi