Ladies Night Helsingin Jäähallissa

LADIES NIGHT 2017

Helsinki Horse Show´n suuri naisyleisö pääsee jälleen tänä vuonna hemmottelemaan itseään Ladies Night -tapahtumassa.
Perjantai- ja lauantai-iltana Jäähallin Brewer Street -käytävällä on oma kauneuden ja hyvinvoinnin teema-alue. Ladies Nightissa on mielenkiintoisia ja julkisuudesta tuttuja henkilöitä, laadukasta kosmetiikkaa, hyvinvointituotteita ja virkistävää kuplivaa juotavaa Taittinger Champagne Bar'ista. Brewer Streetillä kohtaavat vanhat ystävät ja uudet tuttavuudet.

Tänä vuonna Alexander Tillander järjestää jälleen huiman, timanttisen yllätyksen ja myös muuta pientä yllätysohjelmaa luvassa. Kannattaa siis ehdottomasti käydä toisessa kerroksessa katsomassa mitä hauskaa on tiedossa. Glamlin tulee meikkaamaan tapahtuman aikana, joten tule sopivalla hetkellä käymään meikkipisteessä teettämässä kevyt meikki ja saamassa vinkkejä ammattilaisilta. MissLiss huolehtii kynsien huollosta ja kertoo mikä kynsilakka sopisi juuri sinulle kenttä,- este,- tai kouluratsastaja.

Ladies Nightissä tapahtuu perjantaina klo 18-21 ja lauantaina klo 18-21. Ladies Night on avoin kaikille Horse Show´n perjantain tai lauantain näytöslipun ostaneille.

Liput Horse Show´hun Ticketmaster.fi.