Ladies Night Helsingin Jäähallissa

Ladies Night tulee myös vuonna 2017 - lisätietoja lähempänä tapahtumaa


LADIES NIGHT 2016

Porsche Horse Show´n suuri naisyleisö pääsee jälleen tänä vuonna hemmottelemaan itseään Ladies Night -tapahtumassa.

Perjantai- ja lauantai-iltana Jäähallin Brewer Street -käytävällä on oma kauneuden ja hyvinvoinnin teema-alue. Ladies Nightissa on mielenkiintoisia ja julkisuudesta tuttuja henkilöitä, laadukasta kosmetiikkaa, hyvinvointituotteita ja virkistävää kuplivaa juotavaa Taittinger Champagne Bar'ista. Brewer Streetillä kohtaavat vanhat ystävät ja uudet tuttavuudet.

Tänä vuonna Alexander Tillander järjestää huiman, timanttisen yllätyksen ja A-lehdet on näyttävästi mukana, joten kannattaa ehdottomasti käydä toisessa kerroksessa katsomassa mitä hauskaa on tiedossa. Samalla voi tutustua uuteen, Marko Björsin suunnittelemaan Laukka -korumallistoon

Joe Blasco tulee jälleen meikkaamaan tapahtuman aikana, joten tule sopivalla hetkellä käymään meikkipisteessä teettämässä kevyt huulimeikki. MissLiss huolehtii kynsien huollosta ja kertoo mikä kynsilakka sopisi juuri sinulle kenttä,- este,- tai kouluratsastaja.

Ladies Nightissä tapahtuu perjantaina klo 17-21 ja lauantaina klo 17.30-21. Ladies Night on avoin kaikille Porsche Horse Show´n perjantain tai lauantain näytöslipun ostaneille. 

Liput Porsche Horse Show´hun Ticketmaster.fi.