Ladies Night Helsingin Jäähallissa

LADIES NIGHT 2017

Helsinki Horse Show´n suuri naisyleisö pääsee jälleen tänä vuonna hemmottelemaan itseään Ladies Night -tapahtumassa.

Perjantai- ja lauantai-iltana Jäähallin Brewer Streetille nousee oma kauneuden ja hyvinvoinnin teema-alue. Ladies Nightissa on mielenkiintoisia ja julkisuudesta tuttuja henkilöitä, laadukasta kosmetiikkaa, hyvinvointituotteita ja virkistävää kuplivaa juotavaa Taittinger Champagne Bar'ista. Brewer Streetillä kohtaavat vanhat ystävät ja uudet tuttavuudet.

Iltamien aikana Westerback järjestää huiman, timanttisen yllätyksen ja jos käy tuuri pääset komeiden Hunksien kanssa yhteiskuvaan. 

Glamlin Oy tulee auttamaan kaikkia Ladies Nightiin osallistujia löytämään itselleen parhaat kauneusrutiinit, tuotteet ja tyylit! Glamlinin kautta on mahdollista saada kevyt meikki sekä hiukset laitettua iltaa varten.

MissLiss taas huolehtii kynsien huollosta ja kertoo mikä kynsilakka sopisi juuri sinulle.

Lisäksi tapahtumasta löytyy business coach ja mindfulnessohjaaja Eeva Jaakonsalo Andas Oy:sta. Eeva kertoo mielen hallinnasta, keskittymisestä ja palautumisesta. Pääset kokeilemaan tapahtuman yhteydessä lanseerattavaa Andasin uutta mindfulnessohjelmaa ja applikaatiota.

Mukana tapahtumassa on myös Sauso/Helsinki, joka valmistaa Premium-laatuisia nahkakäsineitä naisille ja miehille. Tule kokemaan, miltä tuntuu käsityönä valmistetut täydellisesti istuvat käsineet.

Tervetuloa nauttimaan ja viettämään hauskoja iltamia kanssamme.

Ladies Nightissä tapahtuu perjantaina klo 18-21 ja lauantaina klo 18-21. Ladies Night on avoin kaikille Horse Show´n perjantain tai lauantain näytöslipun ostaneille. 

Liput Horse Show´hun Ticketmaster.fi