Ajankohtaista

Näytösliput myynnissä - Parhaat paikat menevät

23.02.2017

Horse Show'n kaikkien näytösten liput ovat nyt myynnissä. Viisipäiväisessä tapahtumassa, keskiviikosta 18.10. sunnuntaihin 22.10., on tarjolla mielenkiintoista ohjelmaa kaikille hevosten ystäville. Varmista ajoissa parhaat paikat ja koe unohtumattomia elämyksiä parhaassa seurassa.

Tutustu uudistettuun ohjelmaan.

Liput Ticketmaster.fi. Hinnat alkaen 16,50 €


Kuva © Satu Pirinen


Lipunmyynti on alkanut ystävänpäivätarjouksella

14.02.2017

Horse Show'n lipunmyynti on alkanut. Varmista liput parhaille paikoille ja koe unohtamattomia elämyksiä parhaassa seurassa.

Juhlistamme lipunmyynnin aloitusta ystävänpäivätarjouksella. Lähde kaveriporukassa nauttimaan lauantai-illan ohjelmasta hintaan 39,50 € (norm. 69,50 €). Tarjous on voimassa 20.2. asti.

Lauantain kansainvälinen iltanäytös sisältää sopivan sekoituksen huippu-urheilua ja viihdettä. Illan aloittaa kansainvälinen 150 cm esteluokka, jossa on mahdollisuus bongata Helsingissä vierailevia maailman huippuja. Kansainvälisessä Suomi 100 teemaisessa esteluokassa suomalaiset Legendat kohtaavat kansainväliset huiput ja kouluratsastuksen ystäville on tarjolla Small Tourin finaali. Suomi 100 Show'ssa on luvassa näyttävä läpileikkaus itsenäisen Suomen ratsastusurheilun vuosikymmenten merkkipaaluista ja ratsastusmuotia vuosikymmenten varrelta.

Ladies Night tarjoaa hemmotteluhetkiä Brewer Streetillä ja näytöksen jälkeen yleisö on tervetullut After Ride’n illanviettoon. Helsingin Jäähallissa on mahdollisuus nauttia monipuolisen ravintolamaailman herkuista ja käydä ostoksilla Horse Expossa. Horse Show on erinomainen kohtaamispaikka hevosten ystäville. Viihtyminen on taattu hyvässä seurassa hevostelun merkeissä. 

Liput ticketmaster.fi
Suoraan ystävänpäivätarjoukseen tästä
Tutustu tarkemmin ohjelmaan täällä


Kuva © Satu Pirinen

Helsinki International Horse Show'n uusi ilme

10.02.2017

Helsinki International Horse Show'n uusi ilme on tässä!

Loikkaus kohti tulevaa, katsaus menneisyyteen ja yhdessäolo ovat innoittaneet tämän vuoden ilmettä. 

Tämän vuoden teema "Meidän Horse Show - Meidän HIHS" sopii mainiosti Suomi 100 -henkeen "Yhdessä"


Horse Show'n upea juhlaohjelma julkistettu - Huippu-urheilu ja Suomi 100 isossa roolissa

10.02.2017

Huippusuosittu kansainvälien suurtapahtuma - Helsinki Horse Show vahvisti tänään Suomi 100 Juhlavuoden tapahtumasisällön. Järjestäjä on reippaalla otteella myllertänyt Horse Show’n ohjelmaa ja sisältöjä Juhlavuoden kunniaksi. ”Olemme huomioineet eri kohderyhmiemme tärkeimmät toiveet ja odotukset laajan kävijäpalautteen pohjalta”, kertoo tapahtumajohtaja Tom Gordin.

Yleisölle on luvassa kiehtova ja monipuolinen ohjelma - paljon uutta ja paljon perinteistä. Keskiössä on ratsastuksen kansainvälinen huippu-urheilu, onhan Helsinki juuri rankattu yhdeksi maailman kovimman maailmancup-liigan huipputapahtumaksi. Tämä takaa jatkossakin, että maailman ehdotonta eliittiä kilpailee Helsingissä lokakuussa. Osana uudistuksia Helsinki Horse Show kasvaa viisipäiväiseksi. Tapahtuma alkaa jo keskiviikkona 18.10.

Yleisöä odottaa Jäähallilla uusi ravintolamaailma, joka tarjoaa makunautintoja kotiruoasta shampanjaan. Jäähalli on muutenkin laitettu uusiksi yleisön toiveita kuunnellen.

Horse Show’n ehdottomat kohokohdat ovat lauantain Grand Prix ja sunnuntain maailmancup-kilpailut. Kävijöiden tuoreessa muistissa ovat viime syksyn huikeat uusintasuoritukset, joissa maailman parhaat hevoset ja taitavimmat ratsastajat yllyttivät toisiaan huippusuorituksiin.


Vuoden 2016 Helsingin maailmancup osakilpailun voittaja Romain Duguet & Querida de Treho. Kuva © Satu Pirinen

Suomi 100 loistaa

Helsinki Horse Show on osa upeaa Suomi 100 juhlavuotta*. Lauantai-ilta vietetään Suomi 100 -show’n merkeissä. Luvassa on näyttävä läpileikkaus itsenäisen Suomen ja ratsastusurheilun vuosikymmenten merkkipaaluista sekä ratsastusmuotia vuosikymmenten varrelta. Suosittu Ladies Night houkuttelee sekä perjantai- että lauantai-iltoina.


Kuva © Satu Pirinen

Horse Show on juhlavuoden suurin hevostapahtuma

Helsingin Jäähallissa nähdään Horse Show -viikon aikana 500 hevosta, 400 ratsastajaa ja 1000 kilpailustarttia. 40 000 kävijällään Helsinki Horse Show on monella mittapulla maamme suurin hevostapahtuma. Lähes 500 vapaaehtoista, The Horse Show Crew, edustaa yhteisöllisyyttä ja me-henkeä parhaimmillaan. "Meidän Horse Show - Meidän Hissi" sopii mainiosti Suomi 100 -henkeen "Yhdessä". Kun megatapahtumaan liitetään vielä laatukriteerejä, yli 90 % tyytyväisyysarvioita yleisöltä ja kansainväliseltä ratsastusyhteisöltä, ovat odotukset katossa.

Näytösliput tulevat myyntiin 14.2. Ohjelmasta lisää www.helsinkihorseshow.fi .

*Helsinki Horse Show on osa Suomi 100 virallista "Mahdollisuuksien Hevonen" -hanketta

Kansainväliseltä ratsastajainliitolta huippupisteet Helsingille

31.01.2017

Helsingin esteratsastuksen maailmancup-kilpailu on saavuttanut huippupisteet kansainvälisen ratsastajainliiton FEI:n tuoreessa laaturaportissa. Kokonaispisteissä Helsinki nousi 90 % pintaan (max 100 %) ja tärkeimmillä osa-alueilla vielä korkeammalle.

Areenan pohja ja radat lähes täydelliset

Kenttien pohjat ja radanrakennus ovat huippu-urheilun kannalta kaikkein tärkeimmät laatutekijät ja erityisesti kansainvälisten ratsastajien arviot näistä osa-alueista hipovat huippupisteitä. Monivuotiset investoinnit ja panostukset pohjaan näkyvät ratsastajien tyytyväisyydessä. ”97.14 % tyytyväisyysaste kansainvälisiltä ratsastajilta kertoo kaiken olennaisen, Helsingin pohja on SUPER”, hehkuttaa tapahtumajohtaja Tom Gordin.

Helsingin radat suunnitteli Rion Olympialaisten ratamestari Guilherme Jorge. Yleisö sai kokea huikeita huippuhetkiä Grand Prix’n ja maailmancupin uusinnoissa. ”Jorgen käsiala on mestarillista ja sekin näkyi ratsastajien pisteytyksessä, 97.45 % tyytyväisyytenä”, kertoo Gordin.


Kuva © Satu Pirinen

FEI:n kannustuskirje yhteistyökumppaneille

Myös itse FEI tukee vahvasti Helsingin ponnisteluja kehittyä arvostetun maailmancup-sarjan yhdeksi johtotähdeksi. ”FEI:n puheenjohtajan tuore kannustava kirje on jatkon kannalta tärkeä signaali meille ja meidän yhteistyötahoillemme”, arvioi Gordin.

Aina on varaa parantaa

Tapahtumatuotanto ylsi kokonaisuudessaan 94.95 % tasolle. Vaikka pisteet ovat todella korkeat, aiomme kehittää ensi vuodeksi sekä show’ta että kisaa entistä paremmaksi. Kehittämisen kohteita ovat ennen kaikkea yleisöpalvelut sekä muiden tärkeiden kohderyhmien tarpeisiin panostaminen. ”Haluamme tarjota yleisölle kilpailun, joka tulee kokea paikan päällä eikä kotisohvalta käsin”, toteaa Tom Gordin.

Helsinki Horse Show’n 2017 ohjelma julkistetaan 10.2.2017 ja lipunmyynti käynnistyy 14.2.

Helsinki Horse Show'n ohjelma julkaistaan 10.2.

30.01.2017

Helsinki Horse Show'n vuoden 2017 huikea ohjelma julkaistaan 10.2.

Näytöslippujen lipunmyynti aukeaa 14.2.


Kuva © Satu Pirinen

Kansallisten luokkien uudistetut säännöt julkaistaan helmikuun lopulla

27.01.2017

Helsinki International Horse Show’n kansallisia luokkia sekä Amateur Touria kehitetään palautteiden pohjalta. Uudistetut kilpailusäännöt julkistetaan helmikuun lopulla. 

Horse Show'n ohjelma julkistetaan 10.2. 

Seuraa Horse Show’n nettisivujen uutisia sekä Facebookia.


Vuoden 2016 Amateur Tour Champion Laura-Linnea Nyblom & Haverstein's Rosanna. Kuva © Satu Pirinen

Joulukalenteri 2016 - mitä yleisö on mieltä Horse Show'sta

27.12.2016

Horse Show’n joulukalenteri keräsi suuren suosion. Joulukalenterin luukkuja tykättiin yli 6 400 kertaa ja kommentoitiin huikeat 12 700 kertaa. Julkaisut tavoittivat yhteensä yli 718 000 henkilöä. Kalenterin luukuista arvottiin yhteensä 25 lippua vuoden 2017 Horse Show'hun.

Kalenterin kautta saimme kuulla teidän mielipiteen Horse Show’sta ja osaamme yhä paremmin toteuttaa tapahtumaa yleisön toiveiden mukaan. Paneudumme vastauksiin ja otamme toteuttamiskelpoisia ideoita työn alle.

On hienoa nähdä, että varsinkin superjännittävät Grand Prix- ja maailmancup-uusinnat ovat sykähdyttäneet katsojia. Tunnelma hallissa on ainutlaatuinen koko Horse Show’n ajan, mutta varsinkin näiden suosituimpien luokkien uusinnat luovat halliin käsinkosketeltavan huikean tunnelman. Sykähdyttävimmäksi hetkeksi on myös useaan otteeseen nimetty suomalaisten menestys. On aina sydäntä lämmittävää nähdä meidän omia ratsukoita kilpailemassa muiden maailman huippujen seurassa. Monen mielestä myös ensimmäinen kerta on ollut Horse Show kokemuksista sykähdyttävin. Tapahtumaan tulee vuosittain noin 18 % uusia kävijöitä ja tavoite on, että kaikki muistavat tapahtuman ikuisesti jo heti ensimmäisestä kerrasta lähtien. 

Pääset katsomaan kaikki upeat vastaukset joulukalenterin mielenkiintoisiin kysymyksiin Helsinki Horse Show'n Facebookista 


Tutkitusti parasta tunnelmaa

09.12.2016

Helsinki Horse Show'n yleisö viihtyi - erityiskiitos tunnelmasta

Sponsor Insight Oy:n toteuttaman kävijätutkimuksen mukaan yleisön kasvava määrä on alle 15 -vuotiaat ja perheet. ”Naisia on 83% kävijöistä ja saamme koko ajan uutta yleisöä mukaan tapahtumaan”, kertoo tapahtumajohtaja Tom Gordin.

Tutkimuksesta selvisi myös, että 94 % kävijöistä oli tyytyväisiä Horse Show’hun ja jopa 93 % vastaajista aikoo osallistua myös ensi vuonna. Erityisesti tapahtuman ainutlaatuista tunnelmaa kiitettiin.

Esteratsastuksen maailmancup järjestettiin Helsingissä lokakuun 20.-23. Helsinkiin saapui maailman parhaita ratsastajia 20 maasta. Tapahtumassa vieraili 300 hevosta sekä 1000 kotimaista harrastekilpailijaa avustajineen. Lähes 500 vapaaehtoista vastasi jo 32. kerran suurtapahtuman toteutuksesta. Horse Show’n vetovoima vahvistui entisestään ja houkutteli Helsingin Jäähallille lähes 46 000 tyytyväistä kävijää.

Kymmenen miljoonaa euroa Helsinkiin

Suurin osa Horse Show’n kävijöistä, 66%, tulee pääkaupunkiseudun ulkopuolelta. Yleisö jättää Helsingin Jäähalliin ja Helsinkiin noin 10 miljoonaa euroa vuosittaisen tapahtuman yhteydessä. Pääasiassa rahaa käytetään ravintolapalveluihin, ostoksiin ja majoituksiin.

Kehityskohteina ohjelmasisällöt ja ravintolapalvelut

”Horse Show’n yleisö on todella sitoutunutta ja antaa hanakasti palautetta kaikesta”, kertoo Gordin. ”Tämä pitää meidät myös hereillä ja edellyttää, että kehitämme tapahtumaa jatkuvasti.  Ensi vuonna keskitämme resurssimme entistä laadukkaampaan ohjelmatarjontaan osana Suomi 100 -juhlatapahtumaa. Tutkimustuloksiin perustuen ravintolapalveluiden monipuolistaminen on myös ykkösprioriteettinämme.”

Helsinki International Horse Show 2016 pähkinänkuoressa

Katsojia 45 850
Naisia/tyttöjä 83 %
Nuoria/lapsia alle 25 v. 40 %
Muualta kuin Helsingistä 87 %
Rahankulutus Jäähallilla ja Helsingissä 10 278 240 €
Tulee uudestaan 93 %

Sponsor Insight Oy kävijätutkimus 2016 (1 127 vastaajaa), Navigator -tutkimus 2016

Kävijätutkimuksen yhteenveto

Ihastuttavia tarinoita Horse Show'sta

02.12.2016

Kysyimme Horse Show'n kävijöiltä tarinoita tapahtumaan liittyen. Saimme useita ihania tarinoita ikimuistoisista hetkistä Horse Show'ssa. 

Kaikki tarinat käytiin läpi ja ne olivat mitä upeimpia. Raati luki kaikki tarinat läpi ja valitsi kahden Horse Show'n perjantai-illan lipun voittajaksi Kaisa Kallion tarinan

"Oli vuosi 1998. Oma hoitohevoseni Artful Dodger oli jo hypännyt kaikki viikonlopun luokkansa ja olin katselemassa muiden verryttelyä. Pääluokka world cup-finaali oli pian alkamassa. Nelson Pessoa talutti Baloubet du Rouetia ja kysyi minulta "Can you hold my horse?" Otin hevosen ja sain hetken pidellä siitä kiinni kunnes Rodrigo Pessoa tuli ja otti hevosen ja hyppäsi selkään. He voittivat sitten finaalin ja minä olin onnellinen kun olin hetken saanut olla tämän huippuhevosen kanssa!"


Rodrigo Pessoa & Baloubet du Rouet 1998 maailmancupin palkintojenjaossa Helsinki Horse Show'ssa